Atreid
Primećen član
- Poruka
- 768
vec zamisljam protest radikala protiv odmetnute crne ovce
Majo Lecicu ,Majo Lecicu !!!![]()
:-D:-D:-D:-D:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vec zamisljam protest radikala protiv odmetnute crne ovce
Majo Lecicu ,Majo Lecicu !!!![]()
Koliko se ja razumem, pokret i politička partija su dve različite stvari. Pokret ne može da se kandiduje ni za kakve izbore ??????
A ko je njemu dao novac za tu ''akciju''?Lečićeva „Moja Srbija“ izlazi na izbore
Autor: Ž.J. | 26.09.2007 - 08:45
Uspešni glumac sa političkim angažmanom Branislav Lečić osnovao je pokret „Moja Srbija“ sa kojim će, kako kaže za „Blic“, nastojati da učestvuje na lokalnim izborima.
![]()
Branislav Lečić
Lečić je odlučio da organizuje ovaj pokret kao pandan „partijskoj klopci koja postoji u Srbiji“. Do sada „Moja Srbija“ ima preko 50 odbora u Vojvodini i centralnoj Srbiji.
- Sve partije su se međusobno interesno povezale i uskladile i to na svim nivoima. Nestala je oštrica na osnovu koje građani mogu da očekuju da se političke partije bore za bolji život i sigurniju egzistenciju. Pokret „Moja Srbija“ je pokret grupe građana sa lokala i koji nastoje da se bave sopstvenom egzistencijom. Cilj nam je bolji život preskočenih građana kojih se političari sete samo uoči izbora - kaže on. Donedavno član LDP, Lečić ističe da u pokretu nema članova već samo simpatizera. Kako dodaje, to su većinom ljudi koji nisu ranije bili politički angažovani, ima i poznatih ličnosti, pa i akademika, ali i članova LDP i DS „koji su razočarani jer ne osećaju da njihove partije rade baš u interesu građana“. Lečić ističe da će izlazak na lokalne izbore zavisiti od građana, a da „trenutno ne razmišlja o mogućim koalicijama, jer politička bliskost sa bilo kim nije tema ‘Moje Srbije’“.
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=14273
Kako gledate na spregu stranaka u vlasti danas?
- Svi su se prebodobili. Pronašli su svoj interes i okupali partijsku strukturu. Promene su tihe i spore, a naši životi odlaze, Srbija nestaje. Puna su nam usta Kosova, a stopa mortaliteta je viša od nataliteta. Hajde da pričamo iskreno šta ovakvo Kosovo znači za Srbiju za jedno 50 godina. Da li smo spremni da Albanaca bude više od nas, da daju premijera ili čak predsednika?
Onda, da dignemo ruke od Srba s Kosmeta?
- Nisam to rekao. Mora da se kaže ljudima šta rešavanje kosovskog pitanja znači. Novi rat? Ponovo sankcije? Sukob sa celim svetom? Ova vlast nam ne daje odgovore na ta pitanja.
Vidim ja to, zato i pitam. Nisam do sada čuo da neko učestvuje na izborima ako nije registrovana politička stranka. Kako reče kolega KoscheiBesmertnii, Karić je registrovao stranku koja u svom imenu ima ovaj pojam "Pokret Snaga Srbije".
Ako grešim, može li neko to malo da razjasni ?

pozdravi te srpski pokret obnove![]()
Vuk, lažov i prevrtljivacTo sto otvara dusu u jednom Kuriru samo potvrdjuje da je Lecica trebalo izbacite. Pa ebote, taj Kurir je samo legalizovani Nacional, koji je on licno zabranio jerbo ga je drzao Zemunski klan! Cime li ga vrbovase..?
Dođeš u svinjac - i pošto ne umeš ništa pametno da uradiš - legneš s njima zajedno u blato ... BRAVO Lečiću :shock:...I, onda se paktiralo sa "zemuncima"?
- Nisu to paktovi. Jednostavno, dođeš u svinjac, a hoćeš da preživiš i uradiš nešto za državu. Suočavaš se s ljudima koji su spremni da pobiju sve živo, samo da bi njihov interes opstao. A, tu su i tajkuni, koji se bogate na nesreći naroda i svoj kapital legalizuju uticajem na političare.
Da li gospodin glumac ume da proviri iz svog ćoška ? Zar ne misli da je i taj DOS takođe bio sila koja je došla s namerom da na silu preuzme vlast ? Pa je , siroče, zahvalan što nije bilo krvoprolića a paktirali sa čovekom koji ispade danas ubica i neprijatelj Srbije broj 1.... Bilo kakvi kontakti iz DOS sa silom koja je mogla da izazove krvoproliće i pobije narod koji se okupio 5. oktobra za mene su blagosloveni, samo ako se sprečio sukob.
A ko je njemu dao novac za tu ''akciju''?
Meni to smrdi na pokušaj što većeg rasparčavanja vlasti na izborima. Ako je do juče bio u LDP-u, ili ti simpatizer iste, zašto ne bi bio i dalje simpatizer. Šta je to koalicija u kojoj je i LDP promenila u svom delovanju da bi se on sad razočarao? U suštini- ništa!
Znači, zaključak je jasan.
Lečić je ODLIČAN glumac. Šteta što ne koristi taj potencijal za snimanje filmova, a ne za zavaravanje naroda.

Sta je ovo pocele stranke da se raspadaju pred izbore, mozda bude Narodana Republika Srbija;-)
Vezbamo matematiku.LDP-u i lecicu ne treba pridavati znacaj...
Narkomani