Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.355
KukuuuuuuДоноси веће шаторе ?
@38imak da nisu oni Švecki sa termoizolacijom što u gaćama možeš da budeš unutra dok napolju veje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KukuuuuuuДоноси веће шаторе ?
Poljska je jedna od tri države koje ne prihvataju zajedničku eU politiku centrale iz Brisela.Ја највише волем да нас предим са чланицом Пољском.
Poljska je jedna od tri države koje ne prihvataju zajedničku eU politiku centrale iz Brisela.
Ti si hvalio Briselsku politiku i odluke njihove administracije
"Ноо...Нађи пост где сам хвалио бриселску политику и одлуке њихове администрације.
"Ноо...
Видиш, ако ми будемо у ЕУ, неће бити "тамо код њих" и "овамо код нас", већ ће све то бити једно исто. Ми ћемо бити "тамо код њих".
А ако не будемо пуноправна чланица, е онда ће бити "тамо код њих" и "овамо код нас". Одбрана од миграната и литијума је, управо, пуноправно чланство."
I još jednom Đ je đ a Dž je dž samo je ćaci uvek ćaciTo pričaju blokaderosi.dobio nalog od eu za 2 nedelje da ga ukloni
Tako mi 15 marta pričali da gotov,imaju podršku eu tralala.
Jeste imali podršku ne kažem da nisu...obavestajnih agencija i nvo...
Videćemo ali ovi sto mi prenose informacije u rl su upisavanje.cirkuzanti obicni mada ne čudi me njihov mentalni sklop.
Danas prolazim pored skupštine 50 djihadista pod kišobranom cupkaju u mestu do ograde.
Bruka...
Kako misliš da budeš "punopravan član"?како је то хваљење бриселске политике?
Kako misliš da budeš "punopravan član"?
Tako što ćeš donositi sopstvene odluke, ili tako što ćeš bespogovorno slušati Briselsku administraciju?
Pa to mu je bio zivi stit jer se usrao kao GRLICA 15. marta. Bio lik spreman da bezi... Kakva losa procena.Ne vidim nikakvu svrhu šatora.
Slusao sam Vucicevu izjavu o razgovoru sa Dijanom Hrkom,nista nije rekao o Cacilendu. Videcemo,on se pita,da li je nesto obecao Dijani. Onaj debeli sto je strajkovao 2 dana izdrzao,ali on je nevazan. Majka Dijana je cvrsca ali ako joj nesto bude,bice haos.
Posto nisam ostrascen komuniciran sa obe strane, nesto mi se ne svidja kod obe strane,nesto opravdavam.Npr. Generalstab je realno ruzna zgrada i kad je bila nova. Svakako ovaj info sam podelio u najboljoj nameri ,nadam se da je palo neko obecanje.
Poljska ima privilegije, isto kao i Bugarska i Rumunija.Као Пољска.
Написао сам ти горе (онај пост што ти се није свидео, па си се изнервирао).
Poljska ima privilegije, isto kao i Bugarska i Rumunija.
Zato što su susedi Rusije, pa je Briselu bilo stalo da ih stave u okove eU po svaku cenu.
Srbiji to ne bi bilo dozvoljeno, a beskičmenjaci i izdajnici koje zapad postavlja na vlast u Srbiji ne bi smeli da urade ništa protiv direktive CK SK Brisela.
Dokazano dosadašnjom politikom Dosa i Veleizdajnika Vučića.
Не брини, кад ми дођемо на власт, Србија ће водити суверенистичку политику.a beskičmenjaci i izdajnici koje zapad postavlja na vlast u Srbiji ne bi smeli da urade ništa protiv direktive CK SK Brisela.
Dokazano dosadašnjom politikom Dosa i Veleizdajnika Vučića.
Sijetih se scene iz "policijske stanice" Srbija se sagibati neće.Не брини, кад ми дођемо на власт, Србија ће водити суверенистичку политику.
Попут Пољске.

Tolike da nas niko tamo ne želi, kako je već poodavno saopštio Veleizdajnikov topli brat Makarona, pa nam je kao uteha ponudjen Open Balkan, tj. pravljenje Velike Albanije, što je Veleizdajnik oberučke prihvatio.Због блискости са Русијом (географске) Пољаци, Румуни и Бугари имају привилегије?
Замисли онда тек које бисмо ми привилегије имали!!!!
То је Цобе Смрдљошевић причао.Sijetih se scene iz "policijske stanice" Srbija se sagibati neće.![]()
Tako mi lakše da kucam na tastaturi pametniceI još jednom Đ je đ a Dž je dž samo je ćaci uvek ćaci![]()

Tvoji su već na vlasti i to odavno.Не брини, кад ми дођемо на власт, Србија ће водити суверенистичку политику.
Попут Пољске.
Tvoji su već na vlasti i to odavno.
"eU nema alternativu" je na vlasti već 25 godina, a u praksi se ta politika ispoljava kao bespogovorno izvršavanje naredjenja i bespogovorno ispunjavanje ultimatuma bagre iz Brisela.
U priču o eUropejskim suverenistima može da poveruje samo onaj ko veruje u suvu vodu.
Lakše ti da budeš nepismen? Ok, ne bih te onda više zadržavalaTako mi lakše da kucam na tastaturi pametnice
U stvari jihadi lagertice![]()
Slusao sam Vucicevu izjavu o razgovoru sa Dijanom Hrkom,nista nije rekao o Cacilendu. Videcemo,on se pita,da li je nesto obecao Dijani. Onaj debeli sto je strajkovao 2 dana izdrzao,ali on je nevazan. Majka Dijana je cvrsca ali ako joj nesto bude,bice haos.
Posto nisam ostrascen komuniciran sa obe strane, nesto mi se ne svidja kod obe strane,nesto opravdavam.Npr. Generalstab je realno ruzna zgrada i kad je bila nova. Svakako ovaj info sam podelio u najboljoj nameri ,nadam se da je palo neko obecanje.