MX3csl
Početnik
- Poruka
- 20
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo i nas da vas pozdravimo!
Sestomesecni totalno urbani Hektor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tata mu je prelep! Mislim, svi su lepi ali tata se, bar po mom laičkom mišljenju ističe. Nekako mi je baš "zapao za oko".
Mislim, uzećemo mi njega jednog dana ali stvarno sad nije situacija, znaš i sama šta mi se sve nagomilalo ovih dana/nedelja/meseci. Ostajem nepokolebljiva u odluci da to bude baš labrador mada su mi u zadnje vreme opet nešto škotski terijeri...
Ne znam kako bi se ovo moje čudovište od deteta slagalo sa terijerom, odn. kako bi terijer nju trpeo. Mislim, k'o rogovi u vreći, ništa bolje mi ne pada na pamet. Ma labovi su zakon! 
))))Sutra al' malo!Mislim, uzećemo mi njega jednog dana ali stvarno sad nije situacija, znaš i sama šta mi se sve nagomilalo ovih dana/nedelja/meseci. Ostajem nepokolebljiva u odluci da to bude baš labrador mada su mi u zadnje vreme opet nešto škotski terijeri...
Ne znam kako bi se ovo moje čudovište od deteta slagalo sa terijerom, odn. kako bi terijer nju trpeo. Mislim, k'o rogovi u vreći, ništa bolje mi ne pada na pamet. Ma labovi su zakon!
![]()