ne znam br.lali znam da su 300 e
bas preskupo ja mislim da moze i za manje pare da se nadje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam br.lali znam da su 300 e
Jeste, bili smo u Paracin i sjajno smo se proveli, mada nas vreme nije posluzilo, bilo je oblacno i jako vetrovito. Bas mi je zao sto se nismo upoznali...ali bice prilike![]()
da li je mali zuti labrador muzijak na prodaju?kupila bih ga, koga da kontaktiram za cenu i detalje?
Vilus, priznaj da si se postidela![]()
Big, ti i ja smo imali vise nego LOOODOOO srecu sto se tice Sonija i Don Vitta!!!!!!!
Moram se sloziti sa Ivanom( Vilus),Leonero treba izbegavati!!!!!!!
Necu da pljujem dalje, ali veruj mi, bolje dati i 100 e vise, nego ..........
U krajnjoj liniji, to ti je suma koju jednom izdvojis i cao, a posle idu troskovi hrane vakcina lecenja(ne daj boze).... Nisam ni za preskupe odgajivacnice ALI sada sa ovom pameti uvek bi kupila psa od Astorele, Bojane( Southern star), Ivane( vilus, iako ona nema labove) jer su to LJUDI koji vole svoje pse i paze ih ko oci u glavi , te su im i stenci vrhunski!!!!!! Ovo sto pricam nema veze sa titulama( bar meni to nije bitno), ima veze sa odnosom koji imaju prema svojim psima!!!!!! To se mora postovati i PLATITI!!!!!! I bez ikakve sumnje isplati se!!!!!
Big, ti i ja smo imali vise nego LOOODOOO srecu sto se tice Sonija i Don Vitta!!!!!!!
Moram se sloziti sa Ivanom( Vilus),Leonero treba izbegavati!!!!!!!
Necu da pljujem dalje, ali veruj mi, bolje dati i 100 e vise, nego ..........
U krajnjoj liniji, to ti je suma koju jednom izdvojis i cao, a posle idu troskovi hrane vakcina lecenja(ne daj boze).... Nisam ni za preskupe odgajivacnice ALI sada sa ovom pameti uvek bi kupila psa od Astorele, Bojane( Southern star), Ivane( vilus, iako ona nema labove) jer su to LJUDI koji vole svoje pse i paze ih ko oci u glavi , te su im i stenci vrhunski!!!!!! Ovo sto pricam nema veze sa titulama( bar meni to nije bitno), ima veze sa odnosom koji imaju prema svojim psima!!!!!! To se mora postovati i PLATITI!!!!!! I bez ikakve sumnje isplati se!!!!!
Zašto smo imali ludu sreću? Verujem ti da Vilus, Astorela, Southern star imaju kvalitetne pse ali zašto naši nisu ili pak su srećni što nisu? Možeš da mi odgovoriš i na pp.
Pa dobro, mozda ljudi bas vole sve te rase i nisu mogli da se odluce samo za jednu ili dve. Ja ne bih nista osudjivala pre nego sto vidim u kakvom su stanju ti psi, gde ih drze i kako se prema njima odnose. Uostalom i Soni i Don izgledaju jako lepo, a moram da priznam da bih i ja drzala vise razlicitih rasa kada bih bila u mogucnosti da izvedem tako nesto. Ne moraju oni da prodaju sampione da bi prodavali zdrave i dobre pse.
Pa dobro, mozda ljudi bas vole sve te rase i nisu mogli da se odluce samo za jednu ili dve. Ja ne bih nista osudjivala pre nego sto vidim u kakvom su stanju ti psi, gde ih drze i kako se prema njima odnose. Uostalom i Soni i Don izgledaju jako lepo, a moram da priznam da bih i ja drzala vise razlicitih rasa kada bih bila u mogucnosti da izvedem tako nesto. Ne moraju oni da prodaju sampione da bi prodavali zdrave i dobre pse.
Ring dresura ima presudnu ulogu u izlaganju psa. Konkretno, gospodja Barbra je najvise paznje posvecivala njoj, naravno nakon samog izgleda psa jer i najbolji pas ukoliko se ne prezentuje kako treba, nece postici nista. Mislim da smo vec pisali o samom izlaganju psa na izlozbi, pa pogledaj sta je najosnovnije da zna. Po mom skromnom misljenju, zlatni retriveri se za nijansu "lakse" izlazu nego labradori jer se postavljaju "rucno" u stav.
(za anny) Zavisno za sta je potreban pas, da li kao izlozbeni primerak (show quality) ili kao ljubimac (pet qual.), tako i cena varira, mada kod nas je cena svih u leglu ista, nazalost.
Cao !
Ovako, ja cu biti par dana u Bg i u NS. Htela bi kucu kao ljubimca, majog sjatkog zutog....Gde i po kojoj ceni ga mogu naci ovih dana ?
Hvala i pozdrav !