Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A mozda bi te stene malo oraspolozilo, skrenulo misli ili tako nesto...ne?:sad2:
Jel mislis na westija ili na bas crnog skotskog terijera? Znam da su westiji prilicno veseli i mislim da bi mogli da trpe decu bas dobro, a za ove druge ne bih znala.

Na crne/tigraste/zlatne, mada su kod nas najčešći crni. Ali skupi su k'o sam đavo! :sad2: I ne bi baš sjajno trpeli decu, bar ne ovakvu kao moja Milica, drže do nekog svog mira i rutine. Znam da bi me štene oraspoložilo ali stvarno sad ne bih mogla da mu se posvetim kako treba jer sad treba da se posvetim sebi pa bi ipak bilo malo bolje da taj lab sačeka još malo a Škot dok Milica krene u srednju školu. :lol:

Hari, nije to bio lab, to je, čini mi se, ravnodlaki retriver ili tako nešto.

Ja sam mislio to da kazem, ali da se ne pravim pametan cutao sam....inace on je prelijep pas.

Hari da nije ovako izgledao?

retriever_flat_coated.jpg

Ahila si verovatno video na specijalki u Paracinu?
Inace i mi smo bili tamo, Kan je osvojio BABY BISS, Alfa CAC i postala Zrela klupska pobednica, Astor tkdj. CAC :)

Ehej :D Pa i vi ste bili kod nas u Paraćinu! Puno čestitki za sve osvojene nagrade!!! ;) Eto i mi smo bili u publici (jSoni i ja) ali slabo smo pratili situaciu u ringu, jurili smo se sa klincima i štencima ;):lol: naokolo! Još jednom, čestitamo! :klap:

Back