Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo i nas

IMG_1848ab-1.jpg

IMG_1841a-1.jpg

IMG_1890a-1.jpg

IMG_1880-1.jpg

IMG_1916-1.jpg

IMG_1908a-1.jpg

IMG_1927-1.jpg

IMG_1939-1.jpg

IMG_1951-1.jpg

E pa nemoguce ste, gde god pogledam neko me ogovara? Pa Sram Vas Bilo !!!!!!!
De ste bre? Jeco malisani su preslatki, jesu svi otisli?
Boki ekipa lepotana na okupu, vidim!!!!! Poljupci od nas za zvezdase!!!!!!

Donu je bio rodjendan 31.ali nisam mnogo mogla da mu se posvetim , jer su klinci bili boesni , a ja sama sa njima!!!!! Bas mi bilo krivo!!!!! Ali su on i Balsa slavili zajedno rodjos i bilo je lepo!!!!!
Pozz

Evo slikica, ima ih malo jer mi je riknuo aparat nakon pola letovanja....

Nas drugar Ben, koji zna da uziva....

ben_na10.jpg

ben_na11.jpg

Don i Ben na plazi...

don_i_10.jpg

Doda ( imao je povodac jer je krao japanke i papuce ljudima oko nas i begao po plazi, srecan sto ga jure svi!!!!!)

don_pl10.jpg

don_pl11.jpg

U autu svako ima svoje sediste......

don_i_11.jpg

Zasluzen odmor na terasi.....

don10.jpg

Ima i par filmica al to sutra......

Ma imam jednu matoru drtinu, 50% pekinezer, ljubomoran na sve koje pogledam! Znam da sa labradorima nema greške. Čak je Gizmov najboji drug, dok nije uginuo od starosti bio jedan crni labrador Ari, zajedno su šetali i tako su se lepo igrali kad padne sneg koji bi amortizovao Gizmove padove... Čekamo da se stvore uslovi, da tom psu možemo da obezbedimo sve što mu treba-vreme, pažnju, kvalitetnu ishranu... Ljubavi i znanja ne nedostaje ali nisu dovoljni. Razmišljala sam i o njufovima i bernskim ali njima jako smetaju ove vrućine ovde a umeju da budu ponekad i previše teritorijalni (što ja lično ne smatram manom) tako da je otprilike konačni izbor jedna lepa labradorka koja bi verovatno bila ocenjena, jednom uparena i sterilisana da bi se sprečili hiperprodukcija štenaca i bolesi koje se kod kuja razvijaju kad im ostane reproduktivni sistem. Samo još da sačekamo pravi trenutak i da se u međuvremenu dogovorimo hoće li biti crna ili čokoladna.

Evo mojih lepotana i lepotica od danas.... :)
55-1.jpg

Uzivamo ovih dana i ucimo polako sve za nove vlasnike :)

Pukla sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedna rech je dowoljna: prelepoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!
ps: malo se oduzila... ups...

Btw koliko je jedno zensko shtene, chisto me zanima...

Back