Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Astorela:
Nije prejak, nadji u nekom Pet shopu, ali naglasi koliko je Aska stara i koliko kg ima.
Reci ti meni :) gde u Kragujevcu ima Ecopet hrane, ako znas? U Vetlandu nema, a danas idem za Kg.
Ja sam kupovao u pet shopu na Aerodromu kod pumpe,ako znas gde je.
Stare pumpe kod poste ne ove nove kod crkve.
Ako budes dosla na Aerodrom mozda vidis mene i Asku,setamo se po celom naselju :D
P.S. za par minuta idem do centra pa ako ne dolazis pre dva kad treba da se vratim kuci, pogledacu po pet shopovima i javicu ti jel ima negde.

Jel normalno da labrador bude agresivan prema psima?
Sad sam doveo Asku iz setnje,u setnji je srela komsijinog psa muzjaka mesanca sa kim se igra vec 2 meseca,ali sad ga je udarila sapom pa je on zarezao a onda se ona naljutila i krenula da laje i rezi i vuce povodac.
Do sad nije napala nijednog drugog psa iako se ponasa dominatno,obicno pokusava da obori drugog psa na ledja.

Da li ima neko ko bi bio voljan da pokloni labradora,nebitno mi je poreklo,otac majka,baba,strina,surnjaja i zaova i ostale stvari vezane za ocenjivanje.
Ono sto mi je najvaznije je da obradujem cerku psom rase za koju sam zakljucio da je pravi prijatelj.
Zivim u stanu,tako da mi je jako vazno da stene bude muzjak.
Unapred hvala.
p.s.
bratsaja@sezampro.yu

Sad sam dosla iz KG-a, zao mi je sto nisam ranije videla poruku:(Hvala ti u svakom slucaju, dolazim krajem nedelje ponovo, pa cu naci taj Pet shop. Bas mi je zao, mogli smo se i videti :)
Nisu labradori agresivni, ali i ja imam taj problem sa mojom Alfom, da krene iz cista mira da rezi. To je samo iz razloga sto je na povodniku, i slobodno je "cusni" malo po njuskici ako to opet uradi.
Frontline-a ima jos uvek u prodaji, ne znam odakla ti ta informacija smeh? Jedini problem je rok trajanja. Obavezno pogledati na kutiji i8 kupiti na proverenom mestu, naravno.

Kupio sam Frontline ali zena u pet shopu mi je rekla da je ne kvasim 48 sati posle nanosenja,a posto su za sutra najavili mogucu kisu moracu da cekam.
Sto se tice rezanja ja kad je cusnem (malo cisto da oseti)ona pocne da laje na mene.
Uglavnom me slusa,ali kad vidi drugog psa zaboravi na mene,samo bi se igrala.

Pozdrav svima
prvo da naglasim da sam odusevljen temom, s obzirom da sam kupio zenku labradora staru 6 meseci a do sada nisam imao kucnog ljubimca tako da iskustva nemam, i lutajuci internetom za informacijama stigoh i do vas. Citajuci pitanja i odgovore dosta toga mi je jasnije oko mog ljubimca. Zahvalan sam i ukljucicu se sa pitanjima a i ako sam u mogucnosti i pomoci.

Slika ce biti ovih dan.
Dona nije primila vakcinu protiv besnila. Na moje pitanje kada treba, dobijam razlicit odgovor. Neki kazu sto kasnije zbog rasta, neki da je vec trebala itd. tako da nisam siguran sta da radim?. Inace Dona je ime moje kuce. Jos jedno pitanjce- pravicu sam kucicu kolike su dimenzije optimalne i sta bih trebao da vodim racuna da bi bilo udobno u njoj. Unapred hvala.

Mislim da je najsigurnije da dobije vakcinu protiv besnila sa navrsenih godinu dana. To zna da bude vrlo teska vakcina, i ja licno ne bih preporucila da se daje mladim psima i stencima. Moj pas ju je dobio kad je imao godinu i po.

Astorela:
...........
Frontline-a ima jos uvek u prodaji, ne znam odakla ti ta informacija smeh? Jedini problem je rok trajanja. Obavezno pogledati na kutiji i8 kupiti na proverenom mestu, naravno.
Pošto nakon trogodišnje pauze (beše to težak period ;) ) ponovo imam kuče (20. aprila napunila četiri meseca :D ) malo sam iospala iz fazona, ali sam zadržala kontakte sa odgajivačima, veterinarima i vlasnicima pet šopova i veterinarskih apoteka (moj grad je ipak, relativno mali ;) ). Naš veterinar mi je skrenuo pažnju na to da ima jako puno zaraženih krpelja i da obavezno zaštitim kucu i napomenuo da ću teško pronaći frontlajn, ali da postoji slično sredstvo. U komšiluku svoje firme imam pet šop (vlasnik je suprug moje drugarice, zaposlena je moja komšinica - lepo kažem da živim u malom gradu ;) ), i rekoše da se frontlajn legalno ne uvozi, ali da postoji takođe francuski preparat koji deluje isto. U veterinarskoj apoteci (da sad ne davim po kojoj liniji znam vlasnika :lol: ), dobila sam istu informaciju to sam vam i prenela, što i dalje ne znači da nema frontlajna (u ovoj zemlji bar šverca ne nedostaje :roll: ), a ja pošto ga nisam našla, svojoj kuci sam utrljala onaj drugi preparat (pojma nemam kako se zove, ali lako mogu da proverim) i za sad je sve u redu.
Eto...ako oni lažu - lažem i ja (što bi rekli naši stari) ;) .
Pozdrav svima koji brinu o svojim kucama!

Dex_NI:
Slika ce biti ovih dan.
Dona nije primila vakcinu protiv besnila. Na moje pitanje kada treba, dobijam razlicit odgovor. Neki kazu sto kasnije zbog rasta, neki da je vec trebala itd. tako da nisam siguran sta da radim?. Inace Dona je ime moje kuce. Jos jedno pitanjce- pravicu sam kucicu kolike su dimenzije optimalne i sta bih trebao da vodim racuna da bi bilo udobno u njoj. Unapred hvala.
I moja kuca se zove Dona! :D (ali nije labrador i ako je to predivna rasa i jedna od mojih omiljenih). Moja Dona je mali, šašavi "lesi" (da ne kažem "blesi"), moj treći škotski ovčar i prva ženkica. :D

Dex_NI:
Sutra ce nadam se da vreme bude lepo, slikacu Donu i pokazati je ali negde sam procitao kako da pokazem sliku ali trenutno ne mogu da nadjem. Ako moze mala pomoc?

Mili je lepo objasnila...
Mili:
Идеш на овај сајт: http://www.imageshack.us/

Кликнеш на Browse, изабереш слику са свог харда, затим ок и кликнеш на Host it, сачекаш да учита, и онда селектујеш цео линк који изађе у оквиру поред Thumbnail for forums (1), копираш га и пејстујеш овде, у пост.
... pa da se ne ponavljamo.
Hvala (po ko zna koji put) Mili.

Back