Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alfa je kao stene od dva meseca bilo kod nekih nasih prijatelja dva dana na cuvanju, dok smo bili na putu.Tamo je dobila alergiju jer je bila u boksu u kome je pre nje bila starija zenka. Dok smo se vratili sa puta, sve je vec proslo. Znam da su dobili neku mast i da su je mazali dan-dva.
Moze da dobije alergiju ako si npr. djubrio travnjak ili slicno, a ona se kretala tuda, mada sa alergijama nikad ne znas.

E da koliko ja nju smem da setam a da je ne preforsiram,ona sad ima tri i po meseca i setam je 3-4 puta dnevno po nekih 20-30 minuta.To je uglavnom njuskanje po travi,trcanje za loptom i komsijskom decom.Inace strasna je maza,zastajkuje za svima i sve voli (narocito komsijinog vucjaka od 2 meseca koga je izubijala sapama pa sad jadan bezi od nje)

Mozes da je setas koliko hoces, ali ne smes da je istrcavas i da je forsiras da se penje uz stepenice jer je to lose za njene kukove.
Donnie, pas ti je zaista lep!
Od kojih je pasa? Da nije Cornlands Dove u pitanju?

Ja imam zenku iz Cornlands-ovog legla. Svi u leglu su bili krem beli (ne beli, jer je bela boja za diskvalifikaciju), samo je moja Alfa bila dark i nju smo odmah uzeli. Imas negde na ovom postu slike Cornlands Dove-a, ako te zanima. Imas li neku njegovu sliku u stavu?

Evo poznatih pasa od kojih vodi poreklo vecina nasih labradora
MallornsShaggydogStory
MallornsShaggydogStory-1.jpg

Pepper
Pepper3-1.jpg

Astorela:
Ja imam zenku iz Cornlands-ovog legla. Svi u leglu su bili krem beli (ne beli, jer je bela boja za diskvalifikaciju), samo je moja Alfa bila dark i nju smo odmah uzeli. Imas negde na ovom postu slike Cornlands Dove-a, ako te zanima. Imas li neku njegovu sliku u stavu?

Nazalost nemam jos ali cu ga slikati pa cu ti pokazati :wink:

Astorela:
Mozes da je setas koliko hoces, ali ne smes da je istrcavas i da je forsiras da se penje uz stepenice jer je to lose za njene kukove.
Donnie, pas ti je zaista lep!
Od kojih je pasa? Da nije Cornlands Dove u pitanju?

Definisi forsiranje.Ja sam na trecem spratu bez lifta a ona je malo preteska za nosenje

Donne je objasnio. Nema trcanja uz i niz stepenice, samo polako, naravno, ne moras je nositi hehehhe. I nemoj npr. da je istrcavas uz bicikl ili slicno. Do 12 meseca su jako osetljivi i mogu da povrede zglobove. Najbolja aktivnost je plivanje.

Evo jos jednom Cornlands-a
32.jpg

Wooow, kakav pas! Baš je lep!
Recite mi jedno - pošto mi je u planu da uzmem jednog laba, da li su oni skloni tim problemima sa kukovima (displazija) i u kolikoj meri? I to za istrčavanje i ostalo, jel to samo za neko vreme ili treba uopšte izbegavati? Da li dobro podnose duge šetnje?

Tata Dendi ( od miloste ga zovemo Astor), otac Arci Simonis, majka Boa, nosi cokoladni gen
titule:CHJSCG, 3xPRM,5xCAC, 2xR.CAC,BOB, BOG (uskoro IUO)
weticaiaki-1.jpg

astorweta-1.jpg

Mama Wetta Black Shadow (linija Mallorn's, Midnight Sun Bolero)
1-2.jpg

2333-1.jpg

Back