Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Astorela jel da uzimam Frontline (valjda sam dobro napisao) za Asku?
Nije prejak za nju?
Nije prejak za nju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kupovao u pet shopu na Aerodromu kod pumpe,ako znas gde je.Astorela:Nije prejak, nadji u nekom Pet shopu, ali naglasi koliko je Aska stara i koliko kg ima.
Reci ti menigde u Kragujevcu ima Ecopet hrane, ako znas? U Vetlandu nema, a danas idem za Kg.
Pošto nakon trogodišnje pauze (beše to težak periodAstorela:...........
Frontline-a ima jos uvek u prodaji, ne znam odakla ti ta informacija smeh? Jedini problem je rok trajanja. Obavezno pogledati na kutiji i8 kupiti na proverenom mestu, naravno.
I moja kuca se zove Dona!Dex_NI:Slika ce biti ovih dan.
Dona nije primila vakcinu protiv besnila. Na moje pitanje kada treba, dobijam razlicit odgovor. Neki kazu sto kasnije zbog rasta, neki da je vec trebala itd. tako da nisam siguran sta da radim?. Inace Dona je ime moje kuce. Jos jedno pitanjce- pravicu sam kucicu kolike su dimenzije optimalne i sta bih trebao da vodim racuna da bi bilo udobno u njoj. Unapred hvala.
E, pa to ne moraš da kažeš dva puta!Astorela:Kolaju razne price oko Frontline-a, ja samo znam da smo zastitili oba psa i nemamo za sada problema. Ajde, smeh i Dex, dajte da vidimo vase ljubimce![]()
Dex_NI:Sutra ce nadam se da vreme bude lepo, slikacu Donu i pokazati je ali negde sam procitao kako da pokazem sliku ali trenutno ne mogu da nadjem. Ako moze mala pomoc?
... pa da se ne ponavljamo.Mili:Идеш на овај сајт: http://www.imageshack.us/
Кликнеш на Browse, изабереш слику са свог харда, затим ок и кликнеш на Host it, сачекаш да учита, и онда селектујеш цео линк који изађе у оквиру поред Thumbnail for forums (1), копираш га и пејстујеш овде, у пост.