E, pa evo me, vratila se sa mora puna raznoraznih utisaka.

Prvo easyB da odgovorim na pitanje. Bila sam u CG u Krašićima, u privatnom smeštaju. Zvala sam milion telefona samo da bih doznala da li primaju ljubimce jer na sajtovima za izdavanje nemate nikakve informacije vezane za to. Uglavnom ko prima pse, naplaćuje po danu još oko 5e. Ja sam do ovog smeštaja došla kao preko nekih poznanika, zvala tamo, sve se dogovorili i kao nije nikakav problem. Međutim, kad smo stigli, žena se nešto neprijatno iznenadila koliki je Astor, ali kao ok.
Dalje...svuda na plažama postoji tabla na kojoj piše plažni red, a među svim tim zabranama stoji i zabrana za uvođenje kućnih ljubimaca. Tako da ili morate da idete u poteru za totalno divljim plažama ili da se malo napravite blesavi na tu zabranu.

Ja sam više koristila ovu drugu opciju, jer sam kao otišla van sezone, nema mnogo ljudi, mogla sam da ugrabim neki ćošak za nas...

A sad potvrde...Za odlazak u cg mi nisu ništa tražili, jedino tek kad sam se vraćala na ulasku u Srbiju, samo su me pitali da li imam papire za Astora i potvrdu, ali nisu ih gledali uopste.

Tako da...kupanje je malo teže izvodljivo, ali moguće je, pogotovo na divljim plažama ko ima malo starijeg i hrabrijeg laba da skoci sa koje stene u vodu i da lagano izađe. Mi smo morali da tražimo plaže sa postepenim ulaskom.

Ono što je mene malo nerviralo je i to što nigde nema neka zelena površina gde smem da ga pustim jer i tamo postoje table zabrane...

Svuda su neke zabrane samo, ali kako god, bilo mi je drago što sam i njega povela.