easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
Srećan rođendan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel zna neko koliko treba da bude tezak labrador sa 2.5 meseca? moj ima oko 5. kila i svi mi kazu da je debeo :/ ne znam da li treba da bude mrsaviji ili je dovoljna ova tezina? molim za pomoc 

Jel moze neko da odgovori molim vasssssss...![]()
Tad je bio kao pufna, i cini mi se da je i do sad okvirno napredovao 1 nedelja = 1 kg. Sad ima skoro 5 meseci i oko 20 kg. 
Hranim ga granulama pedigre za stenad taj junior i hranim ga 3 puta na dan ujutru,poslepodne i uvece....Vakcinisan je sad treba da dobije jos jednu a i zdrav je...ima redovnu stolicu...

Ja imam jedno blesavo pitanje. U petak idem na more i vodim Astora sa sobom. Da li neko ima iskustva u tome i kako reaguju na slanu vodu? 

Pa pitanje nije blesavo, i mene interesuje isto
Pretpostavljam (samo pretpostavljam) da ne bi bilo loše istuširati običnom vodom na kraju dana?

Ja sam više koristila ovu drugu opciju, jer sam kao otišla van sezone, nema mnogo ljudi, mogla sam da ugrabim neki ćošak za nas... 

Ono što je mene malo nerviralo je i to što nigde nema neka zelena površina gde smem da ga pustim jer i tamo postoje table zabrane...
Svuda su neke zabrane samo, ali kako god, bilo mi je drago što sam i njega povela.
ili da menjam lokaciju. Ima još vremena za razmišljanje, pa ćemo videti.