Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemoj am,dok mu se ne formira kicma,sad obicna ogrlica povodac,a kad malo poraste davilica :bye:

Poštujem mišljenje iskusnijeg. Mada ne vidim fiziološke razloge contra am.
Samo bih ovu poslednju rečenicu malko izmenio: Kada malo poraste, neće trebati ni povodac, a kamo li davilica.
(podsećanje: pas o kome pupi priča nema još ni dva meseca, ako sam dobro pazio na času)

ja mojoj koristim,davilicu jer nekad vuce ko luda,ja sam kriva sto odmah nisam bila stroza i uvek drzala uz mene,a inace na povodcu je do sumarica,posle je pustena sve vreme,samo kad prelazim ulicu vezem je,jer ne mogu da mislim dal ce da me poslusla ili ne.ode dalje nego sto treba odmah je izgrdim i posle se smiri.

2e351ec.jpg

Nora i stenci

Koliko vidim mnogi se ovde žale na ženke :), As je dečak ali stvarno nikakvih problema nemam sa njim, sem što je agresivan na nepoznate, previše se zaštitnički ponaša. Npr kad neko uđe u dvorište on reži, ja ga potom oteram u kućicu i on opet ne prestaje :).. Uzgred kad su oni zreli za parenje? U mom kraju imaju 4 ženke a on još mokri kao devojčica. Sad ima 8 ipo meseci...

Dora i Lina su izrasle u prave devojke :)
Nasi stenci su uglavnom u novim domovima, a imamo slobodnog jos jednog decaka i devojcicu. Malo smo se slikali ovih dana :)

Devojcica-Bright Moon Astorela
moon1-1.jpg

moong1-1.jpg

moon-1.jpg

Decak-Brave Uncas Astorela
uncas-1-1.jpg

uncas1-1.jpg

Oboje :)
oba-1.jpg

Jedna stvar mi samo nikako nije jasna. :dash: Znam da labradori obožavaju vodu i znam da se Astor ne plaši vode, jer sam trčkara u jezero ili slično kad za to ima prilike. Nisam ga nikad terala nešto na silu da mu ne bi stvorila neki otpor prema vodi. Ali... zašto neće da se kupa kad treba da se obavi higijensko kupanje? :think: Pokušavala sam da ga prevarim sa raznoraznim igračkicama, da brčkam po površini vode, ali ništa. Okupam ja njega, ali to bude brzinsko kupanje, samo da ga što manje mučim. Da li neko ima neko rešenje kako da ga "prevarim" i da mu bude lepo. :)

Jedna stvar mi samo nikako nije jasna. :dash: Znam da labradori obožavaju vodu i znam da se Astor ne plaši vode, jer sam trčkara u jezero ili slično kad za to ima prilike. Nisam ga nikad terala nešto na silu da mu ne bi stvorila neki otpor prema vodi. Ali... zašto neće da se kupa kad treba da se obavi higijensko kupanje? :think: Pokušavala sam da ga prevarim sa raznoraznim igračkicama, da brčkam po površini vode, ali ništa. Okupam ja njega, ali to bude brzinsko kupanje, samo da ga što manje mučim. Da li neko ima neko rešenje kako da ga "prevarim" i da mu bude lepo. :)

:hahaha: Znači, svi su isti!

Back