mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
astorela imam sliku moje done sto podseca na sliku u tvom avataru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
astorela imam sliku moje done sto podseca na sliku u tvom avataru
Ovo me podsetilo na onu foru kad je Mačkić postavila Tedijeve slike pre i posle šišanja.
jao ja to nisam videla![]()
Nasla sam! Tema je jos uvek otvorena http://forum.krstarica.com/threads/132129&highlight=labrador+zlatni+retriver&page=3
Nije mi uopste jasno kako ljudi nisu videli da je kada identicna![]()
Al sam neinformisana, prvi put cujem da se goldeni sisaju![]()
E ja cu odlepim sa ovom mojom elementarnom nepogodom od psa!!!
Kako i kada ce prestati da mi unistava stvari po kuci!!!! Pri tom to radi iz osvete, kad (retko)ostane sam!!! Danas je pocepao par knjiga!!! Ja stvarno vise ne znam sta da radim sa njim!!! Skroz je lood!!! Mnogi mi kazu da ce to prestati kad jos malko poraste , ali ljudi on vec ima godinu i tri meseca!!! Kad ce prestati, ja ga kaznim svaki put kad uradi nesto sto ne sme (malko sam ocvrsla na tom polju) al nesto sve teze vidim svetlo na kraju tunela....
Dakle, ili mi recite sta i kako da radim, ili da ga trajno prekrstim u Marli umesto Don Vitto.....
HELP!!!!
Ne shishaju se, ali ko hoce moze i da ih skrati na labradora.Ja sam Tedija oshishala zbog vrucine, mnogo im dobro dodje leti kad su kratkodlaki, a i zbog alergije koju je imao, pa mu se koza sa kratkom dlakom bolje ventilirala.
Pa ja nisam uopste u toku! Astorela kada si uzela ovu lepotu od psa?