Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zguzvana

Prilozi

• DSC00291.jpg
    DSC00291.jpg
    38,8 KB · Pregleda: 9
jao ja to nisam videla :(

Kako nisi?! To je bila ona tema koji je retriver bolji, Mačkić nas je ako prešla sve... :hahaha: A bilo je baš odavno, čak ima možda i godina dana... Dobro, malo manje. Tek sam se bila ulogovala i hvatala konce ko je ko, nisam bila sigurna za Mačkić je li muško ili ženski, ni za tebe... Bile su tu češće i Tara i Taska i Đura i Alegria...

Haha, secam se...:lol: Znam da je Astorela rekla kako je eto stavljena ruznija slika za laba a lepsa za retrivera, a u stvari je slikan sa dva razlicita aparata, od kojih je drugi, kojim je slikan sa dugom dlakom, bio bolji.:hahaha:
Ne znam sada gde su te slike, a komp mi je riknuo pa ne mogu opet da ih postavim. Cini mi se da je bila cela tema o tome koja je rasa bolja...sad cu da pogledam.

E ja cu odlepim sa ovom mojom elementarnom nepogodom od psa!!!
Kako i kada ce prestati da mi unistava stvari po kuci!!!! Pri tom to radi iz osvete, kad (retko)ostane sam!!! Danas je pocepao par knjiga!!! Ja stvarno vise ne znam sta da radim sa njim!!! Skroz je lood!!! Mnogi mi kazu da ce to prestati kad jos malko poraste , ali ljudi on vec ima godinu i tri meseca!!! Kad ce prestati, ja ga kaznim svaki put kad uradi nesto sto ne sme (malko sam ocvrsla na tom polju) al nesto sve teze vidim svetlo na kraju tunela....
Dakle, ili mi recite sta i kako da radim, ili da ga trajno prekrstim u Marli umesto Don Vitto.....
HELP!!!!

Al sam neinformisana, prvi put cujem da se goldeni sisaju:worth:

Ne shishaju se, ali ko hoce moze i da ih skrati na labradora.;):lol: Ja sam Tedija oshishala zbog vrucine, mnogo im dobro dodje leti kad su kratkodlaki, a i zbog alergije koju je imao, pa mu se koza sa kratkom dlakom bolje ventilirala.

Pa ja nisam uopste u toku! Astorela kada si uzela ovu lepotu od psa?

E ja cu odlepim sa ovom mojom elementarnom nepogodom od psa!!!
Kako i kada ce prestati da mi unistava stvari po kuci!!!! Pri tom to radi iz osvete, kad (retko)ostane sam!!! Danas je pocepao par knjiga!!! Ja stvarno vise ne znam sta da radim sa njim!!! Skroz je lood!!! Mnogi mi kazu da ce to prestati kad jos malko poraste , ali ljudi on vec ima godinu i tri meseca!!! Kad ce prestati, ja ga kaznim svaki put kad uradi nesto sto ne sme (malko sam ocvrsla na tom polju) al nesto sve teze vidim svetlo na kraju tunela....
Dakle, ili mi recite sta i kako da radim, ili da ga trajno prekrstim u Marli umesto Don Vitto.....
HELP!!!!

Ako imas vremena najbolji lek protiv unistavanja je da ga napolju unistis od setnje i jurcanja. Ako nemas bas toliko vremena bacaj mu lopticu ili stap. Meni Tedi spava kao dupe do 10 ujutru kada uvece jurca za lopticom nekih pola sata do 40 minuta.

Ne shishaju se, ali ko hoce moze i da ih skrati na labradora.;):lol: Ja sam Tedija oshishala zbog vrucine, mnogo im dobro dodje leti kad su kratkodlaki, a i zbog alergije koju je imao, pa mu se koza sa kratkom dlakom bolje ventilirala.

Pa ja nisam uopste u toku! Astorela kada si uzela ovu lepotu od psa?

Mackic,goldeni se sisaju za izlozbe,tacnije skrati im se dlaka na vratu skoro skroz i one zastavice na repu i zadnjim sapama.

Jao, Jeco... :zaljubljena: Prosto se dvoumim ko će biti tata moje buduće ljubimice, Bojanin Ebika ili ovaj lepotan! (Pošto će to sigurno još potrajati.) U sv.sl. verovatno će jedan da bude tata a drugi zet za to jedno leglo, samo da utvrdimo da nema inbridinga... (mimi's dad će pristati na kuju pod uslovom da se pari i ima bebe a ja ne dam više od 2 teranja iz zdravstvenih razloga)

Hvala svima :)
Kan je stigao iz Poljske odgajivacnice "Herbu Zadora" pre mesec dana. Vec je bio na prvoj izlozbi, specijalki retrivera i bio BEST Baby, Baby Bis na sta sam jako ponosna jer mu je to bila prva izlozba :)
Ima vremena za njegove stence jos je mali :) Inace je crni muzjak sa cokoladnim genom (ako nekoga zanima ;)) a lepo ce se uklopiti sa Bojaninom zenkicom kad je uzmes od nje ;) Imaces Line-breeding sa njom, tako da ces imati odlicne stence, to tvrdim :)
Evo jos malo slika :
P7020030-1.jpg

Ima samo cetiri meseca
P7020029-1.jpg

P7020011-1.jpg

Nemam profi aparat, pa na slikama deluje pomalo cokoladno hehehe zbog sunca, inace je izrazito crn.
P7020025-1.jpg

Cao. Ja moram malo da pohvalim mog labradora,sada ima vec 6 meseci,izgleda prelepo i jako je oametan,sve nauci brzi ali slusa samo kada ga ceka neka nagrada :)). i dalje je neumoran i lud,u subotu j e trcao 15km i kada je dosao kuci nastavio je da skace i da se igra ceo dan,pun je energije...

Back