Sa čim je pita? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počeću ti naplaćivati što ti osvježavam pamćenje
Perorezom polako.a ona struze pa ti jos gladniji![]()
ovo kao raspored casovaDaj jedan kvik pa ručak, odmaranje i posle ćemo da se razvlačimo
Ljudi nakon izvesnog vremena shvataju pojam vrednosti vremena i mora se imati jedan rasporedovo kao raspored casova![]()
dakle,Ljudi nakon izvesnog vremena shvataju pojam vrednosti vremena i mora se imati jedan raspored![]()
ili tidakle,
''u tolko se jebemo'' (opa cupa djindjili mindjili...)
strast se ne planira. ona se time postepeno ubija, svodi na rutinu...
dakle,
''u tolko se jebemo'' (opa cupa djindjili mindjili...)
strast se ne planira. ona se time postepeno ubija, svodi na rutinu...
Sto da ne?ili ti
''naguzi mi se draga u seven pm a klok''
zove te prijatelj a ti odgovaras...'' ej tad ne mogu, tad imamo seks...cek da vidim raspored za sutra oko seksualnih aktivnosti''
ovo se ne planira, ne mozes mi planirati te momente...Ovo je druga tema koju smo imali nedavno.
Ali, sve se svodi na nekakav plan.
Vidis koliko se brzo zivia ti ocekujes zanimljiva iznenadjenja?
A postoje i ljudi koji znaju odlicne planove da realizuju…
ok imali smo i to ponekad...Sto da ne?
Ptoblem je banalizacija kojoj si ti sklon.
Dogovorite se u 7 pm, iskljucite se iz spoljasnjeg sveta i imate vreme samo za vas…
Trapavo se izrazavam od ranog jutra, takav mi dan…ovo se ne planira, ne mozes mi planirati te momente...
ja sam od onih koji umeju da se ljube i po sat vremena dok im draga u krilu iliu zagrljaju, i da se miluju, miluju joj kosu ... i da en mora biti seksa...a nekad ce ga biti i tri put u tih po sata...
iznenadjenja ?
nisu to iznenadjenja. kako moze to da se nazove iznenadjenjem ? pa nsite se zavoleli sad ovog trena ili... ta ljubav traje...
ne kazem da nismo imali , ali to je ono tipa, taj dan je samo nas, ili to vece ....
Trapavo se izrazavam od ranog jutra, takav mi dan…
naravno, eto sad se potrefismoA i nije ova tema definisala kakav je par u pitanju. Mozda dugogodisnji mozda avanturica?
A to nije nikako isto.
a ja pročitah da ti polako sisaš ćevappročitah, razvlazenje k*te
da, to je ziva istina.a ja pročitah da ti polako sisaš ćevap
Ako je dentalna higijena vrhunski ispostovana nema brige sa pojmovimaZene su sugestivne veoma. Ne koristiti reci pred njima poput: zvakati, grickati, grizati, seckati i td, vec: sisati, lizati i td.