Kviki ili razvlacenje pite?

Ovo je druga tema koju smo imali nedavno.
Ali, sve se svodi na nekakav plan.

Vidis koliko se brzo zivi :mrgreen: a ti ocekujes zanimljiva iznenadjenja?

A postoje i ljudi koji znaju odlicne planove da realizuju…
ovo se ne planira, ne mozes mi planirati te momente...

ja sam od onih koji umeju da se ljube i po sat vremena dok im draga u krilu iliu zagrljaju, i da se miluju, miluju joj kosu ... i da en mora biti seksa...a nekad ce ga biti i tri put u tih po sata...

iznenadjenja ?

nisu to iznenadjenja. kako moze to da se nazove iznenadjenjem ? pa nsite se zavoleli sad ovog trena ili... ta ljubav traje...

ne kazem da nismo imali , ali to je ono tipa, taj dan je samo nas, ili to vece ....

ovo se ne planira, ne mozes mi planirati te momente...

ja sam od onih koji umeju da se ljube i po sat vremena dok im draga u krilu iliu zagrljaju, i da se miluju, miluju joj kosu ... i da en mora biti seksa...a nekad ce ga biti i tri put u tih po sata...

iznenadjenja ?

nisu to iznenadjenja. kako moze to da se nazove iznenadjenjem ? pa nsite se zavoleli sad ovog trena ili... ta ljubav traje...

ne kazem da nismo imali , ali to je ono tipa, taj dan je samo nas, ili to vece ....
Trapavo se izrazavam od ranog jutra, takav mi dan…
A i nije ova tema definisala kakav je par u pitanju. Mozda dugogodisnji mozda avanturica?
A to nije nikako isto.

Capture.JPG

a ja pročitah da ti polako sisaš ćevap
da, to je ziva istina.
Gajim ektremu strast prema cevapu, imas nesto efikasno protiv?

salu na stranu ja jednj strankinju vodio na cevape, i ja se uziveo, i rekao joj to: moras da ga zvadjes polako i dugo da bi pusti sokove...
Ona mene pogleda ona zabodnicki i kaze ja volim da ga zvacem.
E sad ja svega mi pricao o cevapima, ne o

Poslednja izmena:

Back