Kutak za trudnice

Jaoo Ata kad sam procitala onaj post da ti je pukao vodenjak uhvatila me panika umesto tebe ;)
Divna vest, cestitam od srca, svako dobro Vam zelim <3

Insomnija ma tu sam majem se, krecim sobu mazem lepim neku borduru, laminat postavljali, namestaj treba da stigne.. Kad se sad nisam porodila necu jos onda ;)
Kako si ti?
Kako ste inace zene? ;)
Gledala sam juce snimak carskog porodjaja, i uopste mi nije bilo tesko i mucno kako sam mislila..
Naprotiv, rasplakah se ;)
Blizanci su u pitanju.. Sta ti je zivot, treba tako nesto doziveti..

TheMakica,i kod mene je slicna prica u vezi spremanja stana. Sto se porodjaja tice ja cu ako Bog da prirodno, bez epidurala :) :) . Nego, evo vec par dana me toliko boli trticna i pubicna kost da jedva sedim!! Ja kapiram da se kosti sire sto je i normalno, ali ako mi je u 27 nedelji ovako,kako li ce tek u 9-om mesecu? Pa ja necu moci da hodam niti da sedim. Ja ne znam jel nekoj od vas ovako bilo, da ima tako jake bolove trticne k.kad sedi? A kad ustanem,tj.hodam boli me pubicna kost :(. Ja jedino da letim :) tada me nista nece ocigledno boleti :(, jedini spas mi je kada lezim na boku. Ali tek ulazim u 7 mesec, jel nije to rano za ovakve bolove?

Poslednja izmena:
TheMakica,i kod mene je slicna prica u vezi spremanja stana. Sto se porodjaja tice ja cu ako Bog da prirodno, bez epidurala :) :) . Nego, evo vec par dana me toliko boli trticna i pubicna kost da jedva sedim!! Ja kapiram da se kosti sire sto je i normalno, ali ako mi je u 27 nedelji ovako,kako li ce tek u 9-om mesecu? Pa ja necu moci da hodam niti da sedim. Ja ne znam jel nekoj od vas ovako bilo, da ima tako jake bolove trticne k.kad sedi? A kad ustanem,tj.hodam boli me pubicna kost :(. Ja jedino da letim :) tada me nista nece ocigledno boleti :(, jedini spas mi je kada lezim na boku. Ali tek ulazim u 7 mesec, jel nije to rano za ovakve bolove?

neke zene nose trudnocu lako i nista ih skoro ne boli a neke kao i ja osete svaku promenu uz bolove....svaki odlazak ginekologu me je smirivao i bilo je sve ok, jednostavno mi je telo takvo da sve oseti.....ja sam se na kraju jedva okretala u krevetu a o lezanju na ledjima sam mogla da sanjam, ni par sekundi nisam mogla da izdrzim....a i ustajanje iz kreveta mi je bilo uzasno....sve svemu, brzo prodje, vazno da je bebica dobro....

:) Ata cestitke i tebi i tvojoj porodici....puno zdravlja i uzivanja u novom clanu porodice.......

devetiiiiiiiiii :)

dev219pps__.png

super, sad ste na konju :)
mozete se rodit kad god zelite :))))
ПаЈз сада кад Бокили за Петровдан цео дан престоји на ногама(она зна зашто то кажем!), тим темпом настави и пренесе трудноћу у десети месец!!!:hahaha:
Бтв Ата срећно било и теби и близанцима.

Back