sta ti je super zena, stigne se javiti na krstu da odlazi u porodiliste u pola 2
zelim vam svu srecu

zelim vam svu srecu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ata se porodila na carski rez, rodila je decaka i devojcicu 2,5kg 47cm i 2,4kg i 47cm. Dobro su i ona i bebe. Srecni Tata
Ata se porodila na carski rez, rodila je decaka i devojcicu 2,5kg 47cm i 2,4kg i 47cm. Dobro su i ona i bebe. Srecni Tata
TheMakica,i kod mene je slicna prica u vezi spremanja stana. Sto se porodjaja tice ja cu ako Bog da prirodno, bez epidurala![]()
. Nego, evo vec par dana me toliko boli trticna i pubicna kost da jedva sedim!! Ja kapiram da se kosti sire sto je i normalno, ali ako mi je u 27 nedelji ovako,kako li ce tek u 9-om mesecu? Pa ja necu moci da hodam niti da sedim. Ja ne znam jel nekoj od vas ovako bilo, da ima tako jake bolove trticne k.kad sedi? A kad ustanem,tj.hodam boli me pubicna kost
. Ja jedino da letim
tada me nista nece ocigledno boleti
, jedini spas mi je kada lezim na boku. Ali tek ulazim u 7 mesec, jel nije to rano za ovakve bolove?
ПаЈз сада кад Бокили за Петровдан цео дан престоји на ногама(она зна зашто то кажем!), тим темпом настави и пренесе трудноћу у десети месец!!!super, sad ste na konju
mozete se rodit kad god zelite)))