Kutak za trudnice

Ma kako da ne, cuvali su se mnogi pa im se desilo to sto nije trebalo. Kako ti je sudjeno to ti je!!! Mozes se cuvati do sutra ;)
Опрезност сестро слатка.
Ти пазиш на исхрану лекове, начин живота итд.
И у трудноћи и ван тога.
То би било то.

Poslednja izmena:
sto se tice maticnih cel. razmisljala sam prije trudnoce o njima. medjutim ovo sto pomenu marge ko ih je zapravo iskoristio te koliko kosta da se uopste uzmu dalje na koristenje ne dao Bog.... i odustasmo. nadati se zdravlju i voditi se time.

nego ako nema sofe na vecim temama, iscekujmo lijepo vijesti :)

Bokice, pa što se ne javi juče kada sam te zvala, tj. dozivala? :lol:
Stvarno sam mislila da je krenulo, ali super što nije!!! :super:
Dan po dan, pa dokle stignemo :ok:

I meni je više svega dosta... malopre sam psovala i sebe i sve oko sebe, i drugi sprat na kom živim... jedva sam se popela uz stepenice :sad2:
K'o ona vašarska mečka sam, mada ona igra, a ja sam samo da se uvalim u krevet i da kukam na kičmu koja mi se raspada od bolova... :sad2:
I još se skupe problemčići i problemi sa strane, i oni novi, i oni koji traju već neko vreme... i naidje trenutak kada sam pred eksplozijom....
Aj, neću da mračim...

Опрезност сестро слатка.
Ти пазиш на исхрану лекове, начин живота итд.
И у трудноћи и ван тога.
То би било то.

I ja mislim da ti bolest ne moze biti sudjena. Posebno u svetlu novih saznanja koje imam. Imas genetske predispozicije za nesto, ali da li ce se "otkaciti" ili ne, ko moze da zna. Evo npr. Milica44 I ja imamo iste genetske mutacije pa smo imale razlicita iskustva vezana za trudnocu. Verovatno imamo I razlicite zivotne stilove, nacin ishrane, stavove... Jbg, ako imas sklonost ka zgrusavanju krvi, nije isto ako copas voce, povrce, ribu I zdrava ulja ili cips I przeno u dubokom ulju :) Ovo poslednje ce ti verovatno zapecatiti sudbinu :)

35+0
jos 5 nedeljica :)

10403191_1449601991956585_8825069556379313858_n.jpg

Bokice :super: :super: :super:
Ne mogu da ti dam repkicu, ali pamtim da dugujem ;)
Stomačić je superiška, retko lep trudnički stomak, zaista :ok: ( ja moj ne smem da okačim, zabagovala bi Krsta koliki je :lol: )

Lezi i dalje, slušaj doktore i da se hvališ ovde i sledećeg petka :zag:

hvala atice, pusti repku, jaka stvar :)
ja ih retko i delim sada, jer sam stalno skoro s fona pa ne mogu...

hvala za komplimente, ja sam mislila da ce veci biti, ono kao druga trudnoca, al nista, isto... lep mi je nekako :)
ali za mene velik, msm ne toliko on, koliko je ona sav prostor zauzela, pa su mi jako bolni sviu njeni pokreti a zeludac mi je konstantno pod grlom, non stop sam pred peglom, gorusica uvek...

al jos malo, 35 dana ostade... proletece i to

Devojke, ja da vam se javim.
Malopre mi je pukao vodenjak, krećem u porodilište.
Držite mi fige, važi?

Bokice, ti nemoj mene da gledaš, ne žuri, a ni ti Euridika.
Aj, kuckamo se kada budem mogla :bye:

Ja sam jedini ludak koji ovako nešto piše s puknutim vodenjakom, zar ne? :lol:

Devojke, ja da vam se javim.
Malopre mi je pukao vodenjak, krećem u porodilište.
Držite mi fige, važi?

Bokice, ti nemoj mene da gledaš, ne žuri, a ni ti Euridika.
Aj, kuckamo se kada budem mogla :bye:

Ja sam jedini ludak koji ovako nešto piše s puknutim vodenjakom, zar ne? :lol:

Jao ja bas htela da pitam gde si,nema te 2 dana :(. Drzim ti figice Ata. SRECNOO <3 JAVI SE ŠTO PRE SA LEPIM VESTIMA :)

Euridika nisam upucena posto sam od skoro na forumu, a sto jos dve nedelje da izdrzite ako si sada 31 nedelja?
Kontrakcije, a i počela sam da se otvaram... valjda to sve ide dosta brže zato što je četvrta beba...Završili smo maturaciju, sad ležim kući podignutih nogu i ni malo ne mrdam, da probamo da dobacimo do 34., da pređemo 2 kg i da nam se želudac razvije, kažu da je to veliki problem kod prevremeno rođenih beba....

Back