euridika
Ističe se
- Poruka
- 2.608
5. septembar...
ali mi je sledeća hospitalizacija sad 22.
ali mi je sledeća hospitalizacija sad 22.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha Sofa ti bar imas ime. Mi jos nemamo imena. Ako budu devojcice onda je lako. Ako budu decaci, nemamo ni za jednog.a moraju biti imena da se lako izgovaraju I čitaju na vecini jezika
U 16toj nedelji sam. I nagadjaju polove. Obzirom na malo slabiji uz u bolnici, nadam se da ce privatni pregled pokazati polove![]()
U frontu I u femme. Pokusacu da nadhem nekog... bas su me iznervirali
Zašto si morala?Milica44, ma tih p.klinika ima sada koliko hoces. Ivanovic, Analife i Jevremova su na glasu, ali zasto lepo ne uzmes uput i odes u Front, mislim da imaju tamo 3D. Jer razlike nema u 3d-u i 4-du, to je Doktorska rekama i pljacka istih. Veruj mi. Ja nista od toga ne bih radila privatno, ali morala sam.
On je načelnik CR u Višegradskoj? Ordinacija mu je na Kaleniću,ili tako nešto? Devojka koja je bila sa mnom u sobi je njegov pacjent i prezadovoljna je. Ja idem kod Slavice, u Meridu na B.brdu.
- - - - - - - - - -
Zašto si morala?
On je načelnik CR u Višegradskoj? Ordinacija mu je na Kaleniću,ili tako nešto? Devojka koja je bila sa mnom u sobi je njegov pacjent i prezadovoljna je. Ja idem kod Slavice, u Meridu na B.brdu.
- - - - - - - - - -
Zašto si morala?
Ali sad ste dobro, to je najvažnije![]()
Ma naravno. Kada su mi počele kontrakcije ja sam u nedelju popodne otišla kod moje privatne doktorke (inače i porodične prijateljice) i sa njenim nalazom u bolnicu. Na prijemu me pitaju zašto nisam pravo došla u bolnicu i šta da im kažem, da mi se drugarica porodila u Mišoviću, tako što je uveče otišla da se žali na čudno probadanje, oni je kao pregledali, uvalili joj probiotik i poslali kući, a sledećeg popdneva je rodila mrvicu od 1500g? Na odeljenjima su, sa druge strane,beskrajno korektni...I u Mišociću i u Višegradskoj.U bolnici se nacekam da dobijem krevet, pa cimanja sa pregledima, a na kraju mi nista ne objasne. Samo me posalju sl dan kuci, I daju otpusnu listu da je "desifrujem" kako znam I umem. U dz je tek haos. Samo me isprasi napolje. Sta vam treba? Pregled, kontrola... Pa bili ste u bolnici. Njima pripadate. Evo vam terapija....
Ja sam imala 3 spontana, I ne mogu da se prepirem sa njima. Moram privatno, zakazem, prime me, sve pitam , dobijem odgovor I mirnije spavam. To ne znaci da ne postoji mogućnost komplikacija, ali se nekako osecam bolje za razliku od bolnice ili dz