Kutak za trudnice

Euridika, blizu smo :). Sofa kakve bre Pantelijka :) :) :) :) hahaha, da nosim decaka znala bih kako bi se zvao, a posto je devojcica tesko mi je da izaberem. Mm hoce nasa domaca imena , a meni se dopadaju neka malo neobicnija. Vodimo rat ;););). Rekla sam mu: ne najbolje da se zove Budimka ili Jorgovanka po tvojim babama..hahahaha..

Milica44, ma tih p.klinika ima sada koliko hoces. Ivanovic, Analife i Jevremova su na glasu, ali zasto lepo ne uzmes uput i odes u Front, mislim da imaju tamo 3D. Jer razlike nema u 3d-u i 4-du, to je Doktorska rekama i pljacka istih. Veruj mi. Ja nista od toga ne bih radila privatno, ali morala sam.

On je načelnik CR u Višegradskoj? Ordinacija mu je na Kaleniću,ili tako nešto? Devojka koja je bila sa mnom u sobi je njegov pacjent i prezadovoljna je. Ja idem kod Slavice, u Meridu na B.brdu.

- - - - - - - - - -

Milica44, ma tih p.klinika ima sada koliko hoces. Ivanovic, Analife i Jevremova su na glasu, ali zasto lepo ne uzmes uput i odes u Front, mislim da imaju tamo 3D. Jer razlike nema u 3d-u i 4-du, to je Doktorska rekama i pljacka istih. Veruj mi. Ja nista od toga ne bih radila privatno, ali morala sam.
Zašto si morala?

On je načelnik CR u Višegradskoj? Ordinacija mu je na Kaleniću,ili tako nešto? Devojka koja je bila sa mnom u sobi je njegov pacjent i prezadovoljna je. Ja idem kod Slavice, u Meridu na B.brdu.

- - - - - - - - - -

Zašto si morala?

Nije, nacelnik cr u Visegradskoj je dr Andrija Glisic, on je meni radio kordocentezu, divan covek
Milos Petronijevic i zena njegova Svetlana Vrzic Petronijevic, oboje su u GAKu i oboje su super
ona je bas strucna za uz, koji god
a zajednicka ordinacija im je kod Kalenica

- - - - - - - - - -

Zašto si morala?

Prvenstveno zbog mog radnog mesta, rizican je po zdravlje :(, i zbog pobacaja koji sam imala. Cuvam se koliko mogu, i morala sam detaljno da se pregledam.

Ja idem svakako u nf svakog meseca. Blizanci se prate tamo ali mi kazu za 2 nedelje kontrola kod tvog dr a 4 nedelje bolnica...
Ko je moj dr??? Zar nije taj u bolnici? Tako da idem privatno I bolnica. Ne mogu dz. Uzasna mi je dr tamo

U bolnici se nacekam da dobijem krevet, pa cimanja sa pregledima, a na kraju mi nista ne objasne. Samo me posalju sl dan kuci, I daju otpusnu listu da je "desifrujem" kako znam I umem. U dz je tek haos. Samo me isprasi napolje. Sta vam treba? Pregled, kontrola... Pa bili ste u bolnici. Njima pripadate. Evo vam terapija....

Ja sam imala 3 spontana, I ne mogu da se prepirem sa njima. Moram privatno, zakazem, prime me, sve pitam , dobijem odgovor I mirnije spavam. To ne znaci da ne postoji mogućnost komplikacija, ali se nekako osecam bolje za razliku od bolnice ili dz

U bolnici se nacekam da dobijem krevet, pa cimanja sa pregledima, a na kraju mi nista ne objasne. Samo me posalju sl dan kuci, I daju otpusnu listu da je "desifrujem" kako znam I umem. U dz je tek haos. Samo me isprasi napolje. Sta vam treba? Pregled, kontrola... Pa bili ste u bolnici. Njima pripadate. Evo vam terapija....

Ja sam imala 3 spontana, I ne mogu da se prepirem sa njima. Moram privatno, zakazem, prime me, sve pitam , dobijem odgovor I mirnije spavam. To ne znaci da ne postoji mogućnost komplikacija, ali se nekako osecam bolje za razliku od bolnice ili dz
Ma naravno. Kada su mi počele kontrakcije ja sam u nedelju popodne otišla kod moje privatne doktorke (inače i porodične prijateljice) i sa njenim nalazom u bolnicu. Na prijemu me pitaju zašto nisam pravo došla u bolnicu i šta da im kažem, da mi se drugarica porodila u Mišoviću, tako što je uveče otišla da se žali na čudno probadanje, oni je kao pregledali, uvalili joj probiotik i poslali kući, a sledećeg popdneva je rodila mrvicu od 1500g? Na odeljenjima su, sa druge strane,beskrajno korektni...I u Mišociću i u Višegradskoj.

samo da mahnemo svima :bye:

i da se pohvalimo da smo usli u drugi trimestar :)

cekamo rezultate dabl testa, uzv nam je bio dobar.

kad su vam rekli pol? ja nesto kontam da bi nama mogli na sledecoj kontroli, oko 16 sedmice.

mi vec tepamo Vuku i Sofiji.:) tata navija za Sofiju, meni je stvarno svejedno, vise njemu u inat govorim da će biti Vuk:lol:

Back