Kutak za trudnice

Eeee, pa neće ona kada se tebi 'oće, nego kada ona šmizla odluči :heart:
Ti čekaj i budi spremna za niski start, pa kad šmizla označi početak, to je to. :)

Samo, obavesti muža gde ideš, sudeći po pročitanom, teško bi svario još jedan šok, pogotovo ako je onaj pravi :lol:

ma, ima ona...bas nju briga sto se ja osjecam ko da cu eksplodirat, bukvalno
sinoc sam jedva epilirala noge da kao ne izgledam ko jeti...
al ne mogu vise normalno sjest i savit nogu kako treba....tako da
missim, zapravo pojma nemam nasta lice :lol:

Питај и ако може узми, оплети банду!

da znas da ocu

- - - - - - - - - -

iz inata

- - - - - - - - - -

A posle.te milione da ulozi u nas biznis "friz jor eg cels"

- - - - - - - - - -

.
ahahahahahhahhah

- - - - - - - - - -

I zaboravih da kažem, jutros za malo da padnem niz stepenice :dash:
Vodim klince u vrtić, pa ću da produžim na komisiju. Na drugom smo spratu, ali nije zgrada, nego porodična kuća, pa nije klasičan stan, tj. klasičan ulaz, nego smo stavili zid od rigipsa i vrata odmah na vrhu stepenica. Tako da praktično nemam nikakav podest pre ulaska u stan, nego otvaram vrata sa nižeg stepenika. Tj, kada izlazim, zatvaram vrata stojeći na nižem stepeniku.
Na to smo svi več navikli, ali... Jutros Mic krenula prva, ona je velika, ide sama niz stepenice, a ja iza vodim malenog. I kao i uvek, sidjemo taj jedan stepenik, pa se ja okrenem i zatvorim vrata, a nosim i njihove rance za vrtić, i moju tašnu i kesu sa nalazima, i držim dete za ruku... čitava akrobacija... :roll: i sklizne mi noga sa stepenika, nego sreća da sam drugom nogom stabilno stajala, pa sam se ipak dočekala u raskoraku na trećem stepeniku tek. Znači, jedna mi je noga ostala na tom najvišljem, a druga tri stepenika ispod :sad2: U trenutku me stomak zaboleo, valjda od onog cima, i straha, šoka.... Sreća pa mali nije izgubio ravnotežu, jer da jeste, pali bismo oboje... :sad2:

uh je :cmok:

Sad ću ja da pitam jedno.. hmmm... glupo pitanje, tj. nije ono glupo nego je meni glupo da pitam... za 10-tak dana ulazim u 7. mesec, mleko se već formira da tako kažem, kada se tuširam od toplote krene po par malih malenih kapljica, ili kada stisnem bradavicu.
E, sad, jel može u ovoj fazi, tj. u trudnoći, da se zapuši ili upali mlečni kanalić? I kako izgleda kada se to desi?
Skinuh se večeras da se kupam i vidim na desnoj bradavici kao bubuljica, veličine glave šibice otprilike. Ostatak bradavice je ok, samo ta bubuljica, ta izraslina. Malo bolucka, ili možda bolje rečeno vredja kada pipnem, drugo ništa. Ali je belo, ne znam kako bih opisala, nije boje mesa, nego belo otprilike kao masno tkivo, recimo.
Da ne pričam koliko sam se istripovala i uplašila... mislim, trudna sam, hormoni sami po sebi rade 300 na sat, pa sam izbombardovana i sintetičkim hormonima, u vidu progesterona... verovatno je samo nešto banalno i znam da ću sutra biti smešna sama sebi, ali sada mi baš ni najmanje nije smešno.... jer se pitam šta bi to moglo da bude.... :sad2:

Ja imam pitanje za blizanacke trudnoce. Juce sam bila na pregledu I dr kaze da jednoj bebi kuca srce sasvim vidlkivo, a drugoj tek studljivo. Mislim da nije hteo da kaze veoma slabo. Ja sam u 6toj nedelji. Da li su vama obe bebe imale srcanu reakciju jaku I istu vec na prvom pregledu? Ne znam da li je ovo normalno?

normalno je
jedna beba mozda malo zuri/kasni
dan, dva tri je u tom periodu jako velika razlika
nemam iskustvo sa blizanackom trudnocom ali po nekoj logici, oplodnja se mozda dogodila u razlicitom danu
ne znam jel su dvojajcani ili jednojajcani?
a sesta nedelja je rano
u osmoj treba da kucaju bas onako lepo
kao sto se u dve trudnoce beke razlikuju po napredovanju tako isto i u blizanackoj ako nisu jednojajcani

- - - - - - - - - -

mada i kod jednojajcanih isto obicno jedna zuri ili kasni u odnosu na drugu

mislim da to sa kachenjem nema veze
u svakom slucaju jedno moze da zuri ili kasni par dana i to je ok....a tih par dana znaci jako puno sto se razvoja tice
sve se to nadoknadi
imaju svoj ritam razvoja

a i moguce je da jedna beka tako stoji da dr nije lepo video
sve u svemu,rano je jos
opusti se :)

Back