Kutak za trudnice

Ma kod mene je to cijeli dan trajalo - kontrakcije na 3 do 6 min 30 do 60 sek, ali vrlo malo otvaranje tipa cm, 2...i tako do poslijepodne
onda me prikljucili na epidural i to radilo super oko sat vremena
doktor probusio vodenjak, vec bio prikljucio indukciju i onda je poceo pakao za mene - pauza izmedju kotrakcija skoro nepostojeca, pojacavali mi dozu epidurala i nista, to tako trajalo preko 2 sata..za samo 4 cm
anesteziologica i doktor kazu nisu jake kontrakcije, prate ctg, a meni da umrem - kontinuirani bol
onda je doktor trazio uz da pogleda i odlucio da ipak ide carski rez
jer sam ja vec bila panici i iscrpljena skroz i eto :(
cijela ekipa je bila divna, ali ja bas i nisam bila divna
danas sam super i zahvalna sam doktoru zbog carskog na kraju iako to nije bio plan

ma bitno da je sve proslo ok :)
:heart:
:cmok:

Oooooo, pa čestitam od srca :heart: :zag:
Neka je živa i zdrava, srećna i pametna na radost mami i tati :heart:
Super što se lepo oporavljaš od CR-a, mada mi je jako žao što si se tako namučila pre cr-a.

Izgleda da taj CR ipak nije toliki bauk :think:

Mene ubiše gorušice, ja ne znam više kud ću i šta ću od sebe :( Baš je Vragana pričala da joj neka voda pomaže, sve mislim da je donat Mg, pa sam poslala muža da kupi, da probam i to, a on me sad zove kaže ima Mivela Mg. Aj sve jedno, ako taj Mg pomaže, onda sve jedno koja je. Da probam i to, jer ću dušu da ispustim, ništa mi ne pomaže, čak više ni bademi.
Ovo čudo na bradavici mi ne prolazi, ali sa strane te bubuljice ima jedna malena, masna kap, onako skorena. Tako da mislim da je lako moguće ovo što Tsuimish kaže da je lojna žlezda. A boli pomalo, nije da nije ( osim ako bol nije iz glave... ) Videću sa dr-om 15-og kada budem išla na kontrolu, a ako se bilo kako pogorša, otići ću kod bilo kod lekara, sve jedno što moj ne radi.

čestitam vragana, neka vam je živa i zdrava :D
videćeš, lakše je rukovati sa velikim bebama, kao da su preskočili tu malu bebeću fazu :D

ovo su nama patronazne svaki dan ponavljale i sestre u misovicu kad god bi uzele jakoba, a bio je manji od iskre :))

jedino su me presekli kada mi ga nisu doneli odmah, jedina sam cekala nekoliko sati, tj do ubece jer su radili neke testove za secer, zbog velicine

Back