november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..koji dr je bio? ..djekic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Djekic je bio i super je bio
a prvi put covjeka vidim
Ma samo me rana bolucka, inace je ok sve. Sad smo vidjeli mishicu - muz je vidio samo kroz staklo danas pa mi slikao i poslao slike. Ima ogromne obrascice, koliko vidim tamne ochi i punu glavicu crne kosice, vrlo ozbiljnu frizuru takoreci.![]()

Ma kod mene je to cijeli dan trajalo - kontrakcije na 3 do 6 min 30 do 60 sek, ali vrlo malo otvaranje tipa cm, 2...i tako do poslijepodne
onda me prikljucili na epidural i to radilo super oko sat vremena
doktor probusio vodenjak, vec bio prikljucio indukciju i onda je poceo pakao za mene - pauza izmedju kotrakcija skoro nepostojeca, pojacavali mi dozu epidurala i nista, to tako trajalo preko 2 sata..za samo 4 cm
anesteziologica i doktor kazu nisu jake kontrakcije, prate ctg, a meni da umrem - kontinuirani bol
onda je doktor trazio uz da pogleda i odlucio da ipak ide carski rez
jer sam ja vec bila panici i iscrpljena skroz i eto
cijela ekipa je bila divna, ali ja bas i nisam bila divna
danas sam super i zahvalna sam doktoru zbog carskog na kraju iako to nije bio plan

Baš je Vragana pričala da joj neka voda pomaže, sve mislim da je donat Mg, pa sam poslala muža da kupi, da probam i to, a on me sad zove kaže ima Mivela Mg. Aj sve jedno, ako taj Mg pomaže, onda sve jedno koja je. Da probam i to, jer ću dušu da ispustim, ništa mi ne pomaže, čak više ni bademi. čestitam vragana, neka vam je živa i zdrava
videćeš, lakše je rukovati sa velikim bebama, kao da su preskočili tu malu bebeću fazu![]()
)

Нетакнута, бре!i sto suki kaze
micika je nataknuta![]()

ma vragana bitno da je sve ok, da ste obe dobro, a da li je cr ili ne nije bitno sada ni malko
brzo ces se oporaviti i sve ce biti ok![]()
Нетакнута, бре!
Мада су мени и Чичку занимљивији већ поменути пословни интереси...![]()

jedino sto kasljem od tubusa
e, to me vec frka
da se konci ne poderu
al mozda ja to tripujem