Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
I bre kako te.sile nije sramota jos da trazis nesto za dete?!
Malo ti je ovo sto.ti DAJU?
Pohlepa.pohlepa...![]()
ahahahah jao umrecu od smeha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bre kako te.sile nije sramota jos da trazis nesto za dete?!
Malo ti je ovo sto.ti DAJU?
Pohlepa.pohlepa...![]()
Питај и ако може узми, оплети банду!ja sam za to, da pisemo peticiju da oni jadni sebi povecaju plate a nama ukinu sve
i nase zdravstveno nek ide njima za topli obrok
ipak se svi oni mnogo trose, dok kopaju nos u skupstini...treba da pojedu nesto konkretno,da povrate snagu
- - - - - - - - - -
ja nisam racunala
al mi kupujemo mleko pa ce valjda vise da ispadne
sutra cu bas da izracunam
- - - - - - - - - -
cuila sam da Tamara treba da ima pravo na neku socijalnu pomoc zbog ovog rascepa
htedo da proverim to al ne znam jel ima svrhe sad kad se stiskaju
Мени причаш?!?A posle.te milione da ulozi u nas biznis "friz jor eg cels"
- - - - - - - - - -
Poznavaoce imala sam danas pitanje za tebe ali sam zaboravila.
Ostarilo se...
Ajd, Stefan voli bundevu pečenu, uzmem jednu krišku tu oko 1,5 kila. Mica voli jabuke, uzem isto tako, pa hajde kupus za salatu, pa nadjem lep krupan suncokret, to svi volimo da krckamo ( ala nas sve redom psujem posle kada usisavam
), zdravo je za krvne sudove ima omega masne kiseline, pa i to uzmem kilo.... pa mleko, sir, ovo, ono... došlo mi je na pola puta da bacim one kese koje mi seku šake i tegle ruke iz ramena...
I to mi nije jasno, bre "do juče" sam mogla da nosim i teglim kao magarac, odjednom ne mogu. Jel to do trudnoće ili šta? 

U trenutku me stomak zaboleo, valjda od onog cima, i straha, šoka.... Sreća pa mali nije izgubio ravnotežu, jer da jeste, pali bismo oboje... 
I tako... nego, pitala sam onu sestru tamo na komisiji, ništa mi ne treba, nikakvi lekarski nalazi za ponedeljak, samo knjižica i uput od ordinirajuećeg lekara. A svaki sledeći put to, i plus ta ocena što će sad u ponedeljak da mi daju. Znači nikakva dokumentacija, UZ nalazi, krvna slika i slično.[/QUOTE<
Žao mi je za dezinformacije. Ovo je treća trudnoća koju održavam, redovne komisije, samo meni ginekolog napiše kog datuma da odem, pa žmu ode... Prvi put su vikale na njega i bio je u šoku, ali kada sam ga pitala da li bi bilo bolje da su vikale na mene, on se iskulirao i od tada ide on. Svaki put nosi uput ginekologa, UZ ne stariji od 15 dana, ali ja svako idem privatno tako da bude od pre dva, tri dana, u DZ mi samo prekuca i nalaze krvi i urina. Ako nešto ne donese (recimo zaboravila sam da mu dam nalaz urina, posebno sam vadila krv, posebno je rađena urinokultura) to je vika, dreka i gomila zavrzlama.
Džabe sam išla na komisiju.
Bolovanje mi je otvoreno 3. aprila, tako da još nije isteklo mesec dana. To i ja znam, ali mi je i dr rekao, a i da nije, svakako bih otišla ranije, bolje nego da zakasnim. Ali ne, nije isteklo mesec dana, pa da dodjem 5. u ponedeljak.
Samo sam crkla pešaka do dole i nazad, pa sam svratila i na pijacu... malko ovog, malko onog, ma svega po malko, i kada se to sve sabere jedva sam donela do kućeAjd, Stefan voli bundevu pečenu, uzmem jednu krišku tu oko 1,5 kila. Mica voli jabuke, uzem isto tako, pa hajde kupus za salatu, pa nadjem lep krupan suncokret, to svi volimo da krckamo ( ala nas sve redom psujem posle kada usisavam
), zdravo je za krvne sudove ima omega masne kiseline, pa i to uzmem kilo.... pa mleko, sir, ovo, ono... došlo mi je na pola puta da bacim one kese koje mi seku šake i tegle ruke iz ramena...
I to mi nije jasno, bre "do juče" sam mogla da nosim i teglim kao magarac, odjednom ne mogu. Jel to do trudnoće ili šta?
Dobro je da sam se setila da svratim do dz-a po ampulu, sutra treba da primim depo-progesteron, a ginekologija ne radi sutra, nego dežurstvo. Šipak bi je primila sutra da nisam sad uzela ampulu.
I tako... nego, pitala sam onu sestru tamo na komisiji, ništa mi ne treba, nikakvi lekarski nalazi za ponedeljak, samo knjižica i uput od ordinirajuećeg lekara. A svaki sledeći put to, i plus ta ocena što će sad u ponedeljak da mi daju. Znači nikakva dokumentacija, UZ nalazi, krvna slika i slično.
I tako... nego, pitala sam onu sestru tamo na komisiji, ništa mi ne treba, nikakvi lekarski nalazi za ponedeljak, samo knjižica i uput od ordinirajuećeg lekara. A svaki sledeći put to, i plus ta ocena što će sad u ponedeljak da mi daju. Znači nikakva dokumentacija, UZ nalazi, krvna slika i slično.[/QUOTE<
Žao mi je za dezinformacije. Ovo je treća trudnoća koju održavam, redovne komisije, samo meni ginekolog napiše kog datuma da odem, pa žmu ode... Prvi put su vikale na njega i bio je u šoku, ali kada sam ga pitala da li bi bilo bolje da su vikale na mene, on se iskulirao i od tada ide on. Svaki put nosi uput ginekologa, UZ ne stariji od 15 dana, ali ja svako idem privatno tako da bude od pre dva, tri dana, u DZ mi samo prekuca i nalaze krvi i urina. Ako nešto ne donese (recimo zaboravila sam da mu dam nalaz urina, posebno sam vadila krv, posebno je rađena urinokultura) to je vika, dreka i gomila zavrzlama.
Eto, vidiš, svuda je drugačije. Nije to dezinformacija, pa ja sam pitala, vi ste mi samo rekle kako je kod vas
Ja ću ipak poneti u ponedeljak čitavu tu dokumentaciju, šta mi teško da nosim papire, za svaki slučaj neka se nadju... sigurnije mi je.
Ata, ja te ne pitah ranije, nisu ti predlagali amniocintezu s obzirom da si +35?
Koje si ti godiste?

.
Jel te pregledao vaginalno?
UZ?
Rucno?