Kutak za trudnice

super
ja sam lepo rekla da ce da mole staru ekipu da se vrati kad vide kakvi su ovi :lol:
neka neka

isto sam sinoc prokomentarisala kada sam procitala, prvo popizdela a onda bas to, nek vide sta je izabrano
mislim svi oni kradu, al kad uz kradju uradis jos nesto za siroke narodne mase onda jeto ok, a sto rece vragana -ovi ce samo da kradu, najgori moguci prvi potez
a gdju nikolic kada vidim kako obilazi porodilista prevrne mi se zeludac

isto sam sinoc prokomentarisala kada sam procitala, prvo popizdela a onda bas to, nek vide sta je izabrano
mislim svi oni kradu, al kad uz kradju uradis jos nesto za siroke narodne mase onda jeto ok, a sto rece vragana -ovi ce samo da kradu, najgori moguci prvi potez
a gdju nikolic kada vidim kako obilazi porodilista prevrne mi se zeludac

pa to ti je to
a zvali covjeka djitler i ovako i onako...missim, da je kristalno cist nije
koji od politicara pa jeste?
da nam je trebo bas onako fensi most i da je bus plus genijalan potez...nije
al neke je stvari na nivou grada odradio bolje nego iko u skorije vrijeme
a vidjet cemo sad kako to izgleda kad drugi rade, nije problem
samo me zanima ko ce prvi mahat onom pricom o bijeloj kugi i slicnim s.ranjima
nakon ovog...:lol:

e, da kazu da se i onaj paketic po izlasku iz bolnice...skupio u pranju
nije bas da smo mi nesto racunali na ista od toga kao narocito vazno, kupice se...
al znamo da ima obitelji kojima je itekako bitno

Poslednja izmena:
Ja sam se 2009. porodila u Mišoviću i 2012. u Smederevu, ni jednom nisam dobila taj paketić. :think: Zatrpali me reklamnim brošurama i lecima, a ni kremicu od 20g nisam dobila.
E, 2012. kada sam sina rodila, patronažna mi je donela neki Nivein reklamni paketić, kremicu u onoj reklamnoj kesici, neko sredstvo za kupanje beba u maleckoj bočici, i opet reklamne brošure.
Od porodilišta ni pelenu.
MIslim, ne žalim se, nego mi prosto nije jasno, da li su me zaboravili, preskočili, ili sam upala u procep izmedju dve akcije, ne'm pojma.

Inače, krenule su mi one čuvene omražene nesanice. Oooooo, zašto ne mogu da se naspavam u toku noći, zašto i zašto? :sad2:

Sutra idem na komisiju za produžavanje bolovanja. Imam uput, ali mi dr ne reče da li je potrebno da ponesem i druge rezultate, ili je dovoljno to što je on napisao na uputu? I da li se predaju originali ili kopije?

Ja sam se 2009. porodila u Mišoviću i 2012. u Smederevu, ni jednom nisam dobila taj paketić. :think: Zatrpali me reklamnim brošurama i lecima, a ni kremicu od 20g nisam dobila.
E, 2012. kada sam sina rodila, patronažna mi je donela neki Nivein reklamni paketić, kremicu u onoj reklamnoj kesici, neko sredstvo za kupanje beba u maleckoj bočici, i opet reklamne brošure.
Od porodilišta ni pelenu.
MIslim, ne žalim se, nego mi prosto nije jasno, da li su me zaboravili, preskočili, ili sam upala u procep izmedju dve akcije, ne'm pojma.

Inače, krenule su mi one čuvene omražene nesanice. Oooooo, zašto ne mogu da se naspavam u toku noći, zašto i zašto? :sad2:

Sutra idem na komisiju za produžavanje bolovanja. Imam uput, ali mi dr ne reče da li je potrebno da ponesem i druge rezultate, ili je dovoljno to što je on napisao na uputu? I da li se predaju originali ili kopije?

moja sestra s prvom kceri isto nista nije dobila
u visegradskoj se porodila
kao bas bilo nestalo paketica, al zvace ih cim bude
nit su ih zvali, niti su se oni nesto interesirali i tako..: )

Poslednja izmena:
A jel zna neko da mi kaže ovo za komisiju, jel mi treba još neka medicinska dokumentacija osim uputa i da li su potrebni originali ili da iskopiram?

Kod nas žmu ide na komisiju i nosi- labaratorijske nalaze, izveštaja sa UZ sa slikom i nalaz ginekologa. Inače, znaju da budu gužve i možda možeš da pošalješ dragog ?

- - - - - - - - - -

Ja se ne secam nikakvih paketica iz porodilista.
Ni 2012 ni 2014.
Jako lepo

2012. nakon porođaja u Mišoviću dobili smo pakat Bg baby klub ili tako nešto....

bg paket
roba u vrednosti od 12000 dinara
tetra i svedske pelene, bodic, kapica, zekica, peskir, pelene, maramice, kupka,sampon,krema...gel za tusiranje za mamu...
pokrivac za bebu...
torba za bebine stvari

mozda zvuci bez veze al ja stvarno gotivim djilasa bas zbog svega sto je radio u beogradu
nek je i sa marsa nek je i ovakav i onakav, ne zanima me ni stranka ni nista, gledam sta je radio
i da, most i bus plus su glupi potezi al ovo ostalo je super
al ljudi nikad zadovoljni
eno palma sta radi u jagodini pa cak i njega pljuju
misim :roll:

- - - - - - - - - -

ti paketici su samo za bg porodilista, nazalost, ali ne znam od koje godine

od 2011 do sad

Back