електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
da ne pominjem kako je odabrala odlican praznik...zlato mamino![]()
![]()
Мали радник, самоуправљач.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne pominjem kako je odabrala odlican praznik...zlato mamino![]()
![]()

Мали радник, самоуправљач.![]()

Evo vam smanjise pomoc porodiljama Grad Beograd.
Sa 50.000 na 20.000 din.
Jako lepo

starija prvorotka, jos ako si mirovala trudnocu velika je verovatnoca da ces prebaciti termin![]()
super
ja sam lepo rekla da ce da mole staru ekipu da se vrati kad vide kakvi su ovi
neka neka

e pa upravo topa bilo je za ocekivat
ode Djilas, ode sve to sto je uradio...kao krao je
ok, mozda i jeste, al je i sharcu dao
ovi ce samo krast![]()

super
ja sam lepo rekla da ce da mole staru ekipu da se vrati kad vide kakvi su ovi
neka neka
isto sam sinoc prokomentarisala kada sam procitala, prvo popizdela a onda bas to, nek vide sta je izabrano
mislim svi oni kradu, al kad uz kradju uradis jos nesto za siroke narodne mase onda jeto ok, a sto rece vragana -ovi ce samo da kradu, najgori moguci prvi potez
a gdju nikolic kada vidim kako obilazi porodilista prevrne mi se zeludac

Zatrpali me reklamnim brošurama i lecima, a ni kremicu od 20g nisam dobila. 
Ja sam se 2009. porodila u Mišoviću i 2012. u Smederevu, ni jednom nisam dobila taj paketić.Zatrpali me reklamnim brošurama i lecima, a ni kremicu od 20g nisam dobila.
E, 2012. kada sam sina rodila, patronažna mi je donela neki Nivein reklamni paketić, kremicu u onoj reklamnoj kesici, neko sredstvo za kupanje beba u maleckoj bočici, i opet reklamne brošure.
Od porodilišta ni pelenu.
MIslim, ne žalim se, nego mi prosto nije jasno, da li su me zaboravili, preskočili, ili sam upala u procep izmedju dve akcije, ne'm pojma.
Inače, krenule su mi one čuvene omražene nesanice. Oooooo, zašto ne mogu da se naspavam u toku noći, zašto i zašto?
Sutra idem na komisiju za produžavanje bolovanja. Imam uput, ali mi dr ne reče da li je potrebno da ponesem i druge rezultate, ili je dovoljno to što je on napisao na uputu? I da li se predaju originali ili kopije?
A jel zna neko da mi kaže ovo za komisiju, jel mi treba još neka medicinska dokumentacija osim uputa i da li su potrebni originali ili da iskopiram?
Ja se ne secam nikakvih paketica iz porodilista.
Ni 2012 ni 2014.
Jako lepo
ti paketici su samo za bg porodilista, nazalost, ali ne znam od koje godine