kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Ma, Neo, bre, opusteno, nije to moje, to se tako uci. 
Zato postoji raspon, nije odredjena cifra, zbog tih razlika.

Zato postoji raspon, nije odredjena cifra, zbog tih razlika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve su grudi na kraju bile obzirom da su se toliko uvecala,ostanu li bar takve ?jeste to lepo ali oni racunaju da je beba 3.3 kg, da se grudi povecaju 400 grama, da je telesna tecnosto oko 4 kg (sve ukupno), racunaju sve perfektno.
meni su npr grupi porasle 3 broja pre nego sto sam krenula da dobijam na kilazi nesto punei gde se ja to uklapam u prosek.
isto po nekim tabelama, idealno je od 8-12 kg da se dobije u trudnoci?
i jos nesto imas lekare koji kada beba ne napreduje 1kg mesecno oma mantraju dohrana, meni je jednom mala dobila samo 400 gr i bilo je - dojite super, samo nastavite tako...
mislim jeste bitno zdravlje i paziti sta se radi (u trudnoci ili van), ali pokusati da se sve strpa u isti kalup tesko, pogotovu sto se kalupi menjaju na svakih 10ak godina.
P.S. Nije ovo nista protiv tebe Kis, nego mi je samo bilo zgodno da tvoj post citiram![]()
kakve su grudi na kraju bile obzirom da su se toliko uvecala,ostanu li bar takve ?
Da upadnem ja opet
bila sam danas kod drugog endokrinologa
pa tacno da poludis
ova danas kaze da imam Hašimoto
nikakvi lekovi, nista..za tri meseca da ponovim nalaze pa ako bude bilo potrebe dace mi terapiju...
da odem na jos neko mesto garant bih saznala da ja uopste nemam stitnu zlezdu..![]()
Da upadnem ja opet
pa tacno da poludis
nikakvi lekovi, nista..za tri meseca da ponovim nalaze pa ako bude bilo potrebe dace mi terapiju...
da odem na jos neko mesto garant bih saznala da ja uopste nemam stitnu zlezdu..![]()
Da se malo nasalim...ipak je imas.
profesionalna deformacija.![]()
i dalje su dve zveri neobuzdane, s time kad mi se lepo uspostavila laktacija pa postale mekane (kao sto treba), sve su se otromboljile![]()
Meni sise posle godinu dana iste. Male ko lesnici
Da upadnem ja opet
pa tacno da poludis
4+2
meni je izgleda sudjeno da slucajno pravim decu
odustali mi, isplanirali na leto da probamo opet, da bi se rodila beba u prolece i vups....![]()
4+2
odustali mi, isplanirali na leto da probamo opet, da bi se rodila beba u prolece i vups....![]()
fala
- - - - - - - - - -
sva sam se pogubila, ne znam sta mi je![]()
4+2
..ih, jexy, pa procice i tri meseca, gde da se poradjash po snegu dogodine..
..jel sad nastavljash da pijesh lekove ili ne..?
..ili da zakazesh i treci pregled..?