Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cestitamo mali i muzu!!!
Nek vam je Marko ziv i zdrav 100 gosina!!!
Nek vam je Marko ziv i zdrav 100 gosina!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke Marku, mami i tati !!!
Nego, posto se sada suncokret porodila, onda mu ja dodjem sledeca, a to mi se bas ne svidja
Pogotovu sto joj muz rece uz ciju pomoc se porodila a rekla je da ce hrabro sama
Sta je sa neizrecivom, ima li je negde, ne videh njene postove skoro?
E i jedno pitanje: Kako se pregovara sa dr oko porodjaja?
Mene secnuli vec dvaput, ne znam gde ce naci mesta za treci sec, cini mi se da su oziljci podebeli, bice to pravi bunarrrr![]()
![]()
![]()
Pozdrav macke kako smo,nismo se cule odavno,meni na planini ekstra samo jedem i lezim,iskreno plasi me gojenje stvarno ne bih da izgledam kao pokretni sifonjer,meni debele trudnice izgledaju uzasno mozete me sada shvatiti pogresno koliko hocete ali nema nista lepse od vitke zene koja ima samo stomak,ja sam pocela da preterujem u ishrani mada genski nisam sklona gojenju imam 52 kg ali nikada se ne zna znate ono sve sto mrzis to te snadje![]()
Doktorka preterujes, ali stvarno...
cuj, debele trudnice izgledaju uzasno....![]()
za mene je to strasno 27 godina izgledam dobro i sada odjednom da se sve promeni pa za mene je strasno,vi imate drugaciji stav ,meni je bitno da ostanem podjednako seksipilna,zgodna i lepa kao i pre,i ne verujem da i vama nije to vazno,meni je cudno to kao nema veze sve zbog bebe,ma dajte sutra treba da se moj muz okrece za drugim zenama,a i to nije bitno koliko cinjenica da kada hodam osecam poglede na sebi,prosto svugde imam prolaz ljudi vole lepe zene ako su uz to i inteligentene onaStvarno se retko javljam, ali sada ne mogu da odolim. Doktorka, evo da te natripujem posto debele trudnice izgledaju uzasno, ja sam sa 57 dosla na 92 kile u trudnoci. Sto bi ti rekla, shvatite kako hocete![]()
za mene je to strasno 27 godina izgledam dobro i sada odjednom da se sve promeni pa za mene je strasno,vi imate drugaciji stav ,meni je bitno da ostanem podjednako seksipilna,zgodna i lepa kao i pre,i ne verujem da i vama nije to vazno,meni je cudno to kao nema veze sve zbog bebe,ma dajte sutra treba da se moj muz okrece za drugim zenama,a i to nije bitno koliko cinjenica da kada hodam osecam poglede na sebi,prosto svugde imam prolaz ljudi vole lepe zene ako su uz to i inteligentene onaodusevim se kada vidim da pojedine poznate mame izgledaju vrh nakon porodjaja
...добију равна стопала, криве ноге и изгледају горе од Баронесе Ештон(која бтв није рађала, а савим је могуће да је и дан дањи u 58. години невина).naucno je dokazana stvar da ako se ugoje u trudnoci zene vise nikad ne mogu da smrsaju, zubi im poispadaju i pretvore se u Rusku Jakic![]()