Kutak za trudnice

Cestitke Marku, mami i tati !!! :vatromet:

Nego, posto se sada suncokret porodila, onda mu ja dodjem sledeca, a to mi se bas ne svidja :confused:
Pogotovu sto joj muz rece uz ciju pomoc se porodila a rekla je da ce hrabro sama :sad2:

Sta je sa neizrecivom, ima li je negde, ne videh njene postove skoro? :think:

E i jedno pitanje: Kako se pregovara sa dr oko porodjaja?

Cestitke Marku, mami i tati !!! :vatromet:

Nego, posto se sada suncokret porodila, onda mu ja dodjem sledeca, a to mi se bas ne svidja :confused:
Pogotovu sto joj muz rece uz ciju pomoc se porodila a rekla je da ce hrabro sama :sad2:

Sta je sa neizrecivom, ima li je negde, ne videh njene postove skoro? :think:

E i jedno pitanje: Kako se pregovara sa dr oko porodjaja?

nikako :)
ahahahahhahah
većina naših dr ne trpi pregovore.....jedino ako želiš carski pa da im pljatiš :)
ako želiš prirodan porođaj bez raznih "pomagala" tipa indukcija, seckanje....teško.

nego na šta si mislila? epidural?

ja sam se porađala u inostranstvu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako sam pregovarala sa dr :)
ponajviše oko seckanja micike i indukcije. kao pristao je na "ne indukciju" i ne seckanje ako ne mora....na kraju sam završila sa indukcijom (ali opravdano) i nakon 4 sata napinjanja (kako to sad zvuči strašno) hitan carski rez. džaba pregovori :)

ajoj, na prvom porodjaju sva popucala, ruptura cerviksa
na drugom porodjaju su hteli da vide da li moze bez seckanja, ali kada sam krenula da pucam onda su secnuli jer bebac od 4340 nije bas mogao tako olako da izadje. tako da ako mora mora, ne boli u trenutku zahvata, ali posle bude uzasno.
cestitke za suncokret :)

btw. moja trudnoca je totalno drugacija od prve dve. svi kazu da ce garant biti devojscica, ali ja mislim da je samo do toga sto je ipak treca trudnoca, dosta je sam slaba. stomak mi je bas mali, sa ovom dvojicom sam u ovo vreme vec imala poveci stomak. i jako je nisko. non stop me boli nesto. te na otvoru, te u trbusnom zidu. izludjuje me sto ne mogu nista da uradim, sto moram da legnem posle opranih sudova, ili obrisane prasine. :roll:

cestitke za Suncokret!!!! I Keki srecan rodjus u zakasnjenju.
Sto se tice micike :), da li verujete da jos nijednom nisam pogledala oziljak od epiziotomije....Prvi put sekli, drugi put pukla+ruptura grlica...neka seku slobodno :)
Zlatna iris, je ti od srca zelim devojcicu, da osetis i tu vrstu ljubavi, i da braca imaju sestru...da se uce neznosti i paznji prema drugom polu od malih nogu :) Sebi zelim decaka, da ove moje dve malo ojacaju :)
Vecina zena koje su trudne sa zenskim detetom osecaju se tako, umorno i tesko...imaju vise mucnina u prvim mesecima. Koliko znam, to je zbog navale zenskih hormona. Moje su trudnoce do 4. meseca haos, imam osecaj da ne mogu ama bas nish, nit mi se radi, nit mi se jede, nit mi se vodi ljubav :) Posle toga je sve normalno. Po koleginicama koje su rodile sinove(a tri ih je u mojoj kancelariji u poslednjih godinu ipo), vidim da su trudnoce lakse, ni jedna nije povracala...Nekad sam mislila da sam ja mozda neki mlitavi tip :) ali ne bih rekla. Ove tri nisu neke zmajice :)

povracala sam u drugoj trudnoci. u ovoj mi je bilo muka na pocetku ali nije bilo strasno.
i jako sam osetljiva. inace jako retko placem, ali u ova 4 meseca sam izgleda sve nadoknadila. :lol: dobro, nije da nema stresa, ima ga na pretek.

- - - - - - - - - -

kaze mi keva - ajde smiri se, kontrolisi se malo, kakvo ce ti to dete biti neko kmezavo :lol:

Haha, takva sam ja bila. Osetljiva ali sa zakasnjenjem. Secam se, vracam se od dr, sestra me tamo napuni kritikama kako sam se ugojila previse. Ja joj govorim kako sam bas prelepa(inace sam tripovala da sam strasno lepa :)), dodjem kuci i pricam muzu. Posle 5 minuta stanem i pocnem da ridam govoreci "ona je meni rekla da sam debeeelaaa, buaaaaaaaaa". Strasno :)

Hvala vam svima na cestitkama .ljubim vas sve :cmok:

Laural izgleda da nema pravila oko toga kako se osecas i kog pola bebu nosis...
Ja sam sa Sofijom bila hiper aktivna,kao skocko,sve mi je bilo lako,radila sam sta sam htela ,setala sam i to bez problema i po dva,tri sata...nisam bila njanjava ,imala sam gorusice pred kraj trudnoce ,a mucnine nisam osim neko gadjenje kad vidim hranu i to samo u prva dva,tri meseca,extra trudnoca,laka -ma za pozeleti ....
A sada (kazu da nosim batu) sam ``katastrofa`` prokrvarila u 4-om mesecu pa sam lezala skoro dva meseca,sva sam kilava ,troma sam i moram da pauziram kad nesto radim,operem sudove pa legnem,rasirim ves pa legnem...uzas,spava mi se non stop...mucnine sam imala do 5-og meseca,kad setam ne mogu dugo da se setkam ....sve mi je nesto tesko pa me malo i bolucka stomak ...potpuno drugacije nego sa Sofijom...
Nadam se da cu bar te gorusice preskociti ovog puta hhh :zcepanje:

Iris dobro pitanje :D,
Ja sam dobila negde oko 6,7 kg a 30-a nedelja sam ...i mislim da cu biti kao trupce do porodjaja...:dash:
Sa Sofijom sam na porodjaj otisla sa 12kg viska ...

:cmok: :bye:

Pozdrav macke kako smo,nismo se cule odavno,meni na planini ekstra samo jedem i lezim,iskreno plasi me gojenje stvarno ne bih da izgledam kao pokretni sifonjer,meni debele trudnice izgledaju uzasno mozete me sada shvatiti pogresno koliko hocete ali nema nista lepse od vitke zene koja ima samo stomak,ja sam pocela da preterujem u ishrani mada genski nisam sklona gojenju imam 52 kg ali nikada se ne zna znate ono sve sto mrzis to te snadje :zper:

Pozdrav macke kako smo,nismo se cule odavno,meni na planini ekstra samo jedem i lezim,iskreno plasi me gojenje stvarno ne bih da izgledam kao pokretni sifonjer,meni debele trudnice izgledaju uzasno mozete me sada shvatiti pogresno koliko hocete ali nema nista lepse od vitke zene koja ima samo stomak,ja sam pocela da preterujem u ishrani mada genski nisam sklona gojenju imam 52 kg ali nikada se ne zna znate ono sve sto mrzis to te snadje :zper:

Doktorka preterujes, ali stvarno...
cuj, debele trudnice izgledaju uzasno....:roll:

Stvarno se retko javljam, ali sada ne mogu da odolim. Doktorka, evo da te natripujem posto debele trudnice izgledaju uzasno, ja sam sa 57 dosla na 92 kile u trudnoci. Sto bi ti rekla, shvatite kako hocete:roll:
za mene je to strasno 27 godina izgledam dobro i sada odjednom da se sve promeni pa za mene je strasno,vi imate drugaciji stav ,meni je bitno da ostanem podjednako seksipilna,zgodna i lepa kao i pre,i ne verujem da i vama nije to vazno,meni je cudno to kao nema veze sve zbog bebe,ma dajte sutra treba da se moj muz okrece za drugim zenama,a i to nije bitno koliko cinjenica da kada hodam osecam poglede na sebi,prosto svugde imam prolaz ljudi vole lepe zene ako su uz to i inteligentene ona :super: odusevim se kada vidim da pojedine poznate mame izgledaju vrh nakon porodjaja

za mene je to strasno 27 godina izgledam dobro i sada odjednom da se sve promeni pa za mene je strasno,vi imate drugaciji stav ,meni je bitno da ostanem podjednako seksipilna,zgodna i lepa kao i pre,i ne verujem da i vama nije to vazno,meni je cudno to kao nema veze sve zbog bebe,ma dajte sutra treba da se moj muz okrece za drugim zenama,a i to nije bitno koliko cinjenica da kada hodam osecam poglede na sebi,prosto svugde imam prolaz ljudi vole lepe zene ako su uz to i inteligentene ona :super: odusevim se kada vidim da pojedine poznate mame izgledaju vrh nakon porodjaja

naucno je dokazana stvar da ako se ugoje u trudnoci zene vise nikad ne mogu da smrsaju, zubi im poispadaju i pretvore se u Rusku Jakic :mrgreen:

naucno je dokazana stvar da ako se ugoje u trudnoci zene vise nikad ne mogu da smrsaju, zubi im poispadaju i pretvore se u Rusku Jakic :mrgreen:
...добију равна стопала, криве ноге и изгледају горе од Баронесе Ештон(која бтв није рађала, а савим је могуће да је и дан дањи u 58. години невина).
:tambalamba:

Poslednja izmena:

Back