Kutak za trudnice

ja sam toliko kritikovala kumicu koja je bila mrsava i ugojila se samo 7kg, bila je deblja da je dojila
masa devojaka se gojilo do 10kg oko mene

a sada sam 20-ta nedelja, tek pokusavam doseci predtrudnicku kilazu ...
smrsala 3 kg, a grudi rastu li rastu

kukam dr kako sam smrsala 3 kg, jedem koliko mogu na 2 sata, od mucnina, ne povracam- on odusevljen :roll:
a tel index mi je ceo zivot 18,5-19,5

1 kg sam nadoknadila ( u grudima verovatno :lol:), ostalo jos 2 a proslo pola trudnoce
a imala sam tako lepe planove da se usvinjim u trudnoci :malav:

jeste to lepo ali oni racunaju da je beba 3.3 kg, da se grudi povecaju 400 grama, da je telesna tecnosto oko 4 kg (sve ukupno), racunaju sve perfektno.
meni su npr grupi porasle 3 broja pre nego sto sam krenula da dobijam na kilazi nesto pune :eek: i gde se ja to uklapam u prosek.
isto po nekim tabelama, idealno je od 8-12 kg da se dobije u trudnoci?

i jos nesto imas lekare koji kada beba ne napreduje 1kg mesecno oma mantraju dohrana, meni je jednom mala dobila samo 400 gr i bilo je - dojite super, samo nastavite tako...

mislim jeste bitno zdravlje i paziti sta se radi (u trudnoci ili van), ali pokusati da se sve strpa u isti kalup tesko, pogotovu sto se kalupi menjaju na svakih 10ak godina.

P.S. Nije ovo nista protiv tebe Kis, nego mi je samo bilo zgodno da tvoj post citiram :zag:
kakve su grudi na kraju bile obzirom da su se toliko uvecala,ostanu li bar takve ?

Da upadnem ja opet
bila sam danas kod drugog endokrinologa
pa tacno da poludis
ova danas kaze da imam Hašimoto
nikakvi lekovi, nista..za tri meseca da ponovim nalaze pa ako bude bilo potrebe dace mi terapiju...

da odem na jos neko mesto garant bih saznala da ja uopste nemam stitnu zlezdu..:roll:

Da upadnem ja opet
pa tacno da poludis
nikakvi lekovi, nista..za tri meseca da ponovim nalaze pa ako bude bilo potrebe dace mi terapiju...

da odem na jos neko mesto garant bih saznala da ja uopste nemam stitnu zlezdu..:roll:

Da se malo nasalim...ipak je imas.:D
profesionalna deformacija.:D

i dalje su dve zveri neobuzdane, s time kad mi se lepo uspostavila laktacija pa postale mekane (kao sto treba), sve su se otromboljile :rida:

isto :sad2: narasle za tri broja.. prvo grudi idu, pa ja.. :evil: i isto kad ih macan iscicka.. :besna:
Ne znam sta ce biti kad prestanem da dojim... zapravo znam, al kako tako pred mm
On kaze da sam mu lepa, nema veze sto vise.. al ja ni sama ne mogu da ih pogledam :dash:

Jel to moze da se poprave, da se podignu ako pocnem da vezbam i zatezem grudne misice.. smrc?

Meni sise posle godinu dana iste. Male ko lesnici

:lol:

Kad se setim.. nosila sam korpe B i stalno kukala.. hocu vece grudi ..ete mi na :mrgreen:

Da upadnem ja opet
pa tacno da poludis

Jex, a da konsultujes alternativnu medicinu.. homeopatu, ajurveda lekara
cula sam i za dijagnostiku doc.dr Branislav Milovanović

..ih, jexy, pa procice i tri meseca, gde da se poradjash po snegu dogodine.. :zag:
..jel sad nastavljash da pijesh lekove ili ne..?
..ili da zakazesh i treci pregled..?

visoki su mi i antitela i TSH
rekla mi je jedna prijateljica farmaceut da zbog visokog tsh, lekovi mi ne ginu, e sad da li cu da odlozim za tri meseca ili da krenem odmah isto mi je
a planirala sam na treci pregled
al to cu kod nekod dr sa VMA sto radi privatno, na preporuku
al kod njega cu da odem sa svim ovim rezultatima, pa bas da vidim

Back