Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inače za Carters, baš gledala pre neki dan to na fejsu. ja sam nove bodiće 5 u paketu, kupila letos za 2400 dinara u osh kosh u ns u merkatoru. meni i to bilo preskupo, ali nisam odolela, preslatki su. a na sajtu košta 2650. pa još poštarina....
u ns, u poslednjem pasažu u dunavksoj, ima jedna dečja radnjica, uvoze carters i ono drugo skupoceno...kako li se zove, ne mogu da se setim (o onoj radnji u merkatotu, menda, prodaju njihove stravrčice), ali po nižim cenama nego u osh kosh. nisam bila, drugarica mi rekla. nisu zvanični predstavnici, verovatno švercuju, ali briga nas :)

i da veličine su bez veze, ali verovatno zavisi od bebe. ja sam kupila haljinicu za 6 mes, kad je imala 4, ali noslila pižamicu sa stopicama za 6 mes, od 5-8 meseca :)

i fuj. izgleda mi proradili hemoroidi. već mesec dana me užasno svrbi dole, mazala sam svim i svačim, danas tražila uput i idem kod lekara pošto baš krvari....

inače za Carters, baš gledala pre neki dan to na fejsu. ja sam nove bodiće 5 u paketu, kupila letos za 2400 dinara u osh kosh u ns u merkatoru. meni i to bilo preskupo, ali nisam odolela, preslatki su. a na sajtu košta 2650. pa još poštarina....
u ns, u poslednjem pasažu u dunavksoj, ima jedna dečja radnjica, uvoze carters i ono drugo skupoceno...kako li se zove, ne mogu da se setim (o onoj radnji u merkatotu, menda, prodaju njihove stravrčice), ali po nižim cenama nego u osh kosh. nisam bila, drugarica mi rekla. nisu zvanični predstavnici, verovatno švercuju, ali briga nas :)
mi se krajem decembra selimo za ns :)
trebace mi ove info gde sta ima za kupiti :)
na fb je sve skuplje nego u radnji
zato i cekam da dodjem u ns pa cu mu u merkatoru kupiti

mi smo juce dobili ovu zeku
389522_526712657357462_940555875_n.jpg
526047_526712757357452_1543925746_n.jpg

:) uzela sam vece, nasla sam na nekom sajtu da je velicina 6 meseci ustvari 68-ca tj za 3-6 meseci a to meni odgovara....

a cene su snizene one koje su mene zanimale: letnji zeka oko 650, pamucni zeka dogacki oko 690, zeka letnji sa kragnicom 890, bodi+donji deo trenerke 970, i pamucni zeka+ bodi+donji deo sa stopalima je 1490....to mi nije strasno skupo....

Lep je Carters ali mi je preskupo po redovnim cenama.

Zato mi je F&F odlican,a imamo dosta stavrcica i H&M.

i ja sam uzela F&F, bodije, pizamice, jaknicu za povoljnih 1200 din na 50% u teskou u segedinu.....na fejsu uzmu za set po 300 din pa sam smislila ko ce da mi prenese jos bodija i te pizamice koej su idealne za toplije vreme....cist tanak pamuk, slatki dezeni....od H&M sam uzela jedno letnje odelce isto na snizenju i plisanog zekicu koji je bio po punoj ceni, ni malo jeftin, oko 1400 din ali nisam mogla da odolim...

evo nekih stvarcica....

Fotografija0322.jpg
Fotografija0324.jpg
Fotografija0325.jpg

joj, neizreciva super su stvarcice
a ovog zeku sa druge slike, ovaj plavi sa lavicem, patkom i macom uzduzno imamo mi, trenutno ga ima na sebi i odlican je
kroj je fenomenalan kod vecine h&m stvari, posebno oko vrata, lepo prijanja uz telo i ceo je ususkan nekako...

joj, neizreciva super su stvarcice
a ovog zeku sa druge slike, ovaj plavi sa lavicem, patkom i macom uzduzno imamo mi, trenutno ga ima na sebi i odlican je
kroj je fenomenalan kod vecine h&m stvari, posebno oko vrata, lepo prijanja uz telo i ceo je ususkan nekako...

fin je mekan i deluje bas udobno...:)....meni je bas puno stvari ostalo od sina, pomalo su izbledele i krute ali cu ih oprati i potopiti u omeksivac i bice dobre za presvlacenje....par svecanih krpica i dosta :)....bas sam nam osiromasila budzet zadnjih dana zbog krpica ali kazem muzu da je to normalno....ne znam ni jendu zenu koja moze tome da odoli :))))

Evo opet ulećem kao padobranac :) I ja sam te naručila ali imam rođaku u Americi pa naručujem direktno iz njihovog šopa na njenu adresu pa mi ona pošalje kao poklon, poskida etiketre da me ne carine. Iskoristila sam sniženje za black fridey i sve uzela 50% jeftinije tako da sam ih platila 13 dolara tj. 1124 dinara :D Jedva čekam paket da mi dođe uzela sam kamaru stvari za džabe i carters i gymboree :D
Una je do skoro 6 mjeseci nosila bodiće za 3 mjeseca oni imaju duge a uske modele i nama baš odgovaraju :D Inače je 3 mjeseca od 0-3, 6 mjeseci je 3-6, 9 od 6-9 itd....

Jandrlino,neizreciva stvarcice su vam medene stvarno a moram i mama Taru da pohvalim prelepe stvarcice je kupila za bebana frajercic mali ...

mi smo kupili gde smo stigli ,sta nam se dopalo C&A; H&M; Family; Karstadt,dm ...

a dobila sam brdo stvari od sestre:jaknice ,carapice ,kapice,zekice,kosulje,pantalonice, farmerkice ...

Evo opet ulećem kao padobranac :) I ja sam te naručila ali imam rođaku u Americi pa naručujem direktno iz njihovog šopa na njenu adresu pa mi ona pošalje kao poklon, poskida etiketre da me ne carine. Iskoristila sam sniženje za black fridey i sve uzela 50% jeftinije tako da sam ih platila 13 dolara tj. 1124 dinara :D Jedva čekam paket da mi dođe uzela sam kamaru stvari za džabe i carters i gymboree :D
Una je do skoro 6 mjeseci nosila bodiće za 3 mjeseca oni imaju duge a uske modele i nama baš odgovaraju :D Inače je 3 mjeseca od 0-3, 6 mjeseci je 3-6, 9 od 6-9 itd....

videla sam ta snizenja i na zalost, ne moze da se naruci iz srbije....gledam kako bih mogla to da resim preko madjarske....

nezireciva, set bodija u sredini sa trece slike imamo i mi :D te bodije dugih rukava sad koristimo samo za spavanje, nekako mi je prerastao za svakodnevno nosenje. F&F je super, pamuk je odlican, ne krive se po savovima i stvarno su peri-deri.
mame sa severa, imam pitanje za snizenja u madjarskoj. od kada do kada traju? hoce li sredinom januara biti snizenja?

nezireciva, set bodija u sredini sa trece slike imamo i mi :D te bodije dugih rukava sad koristimo samo za spavanje, nekako mi je prerastao za svakodnevno nosenje. F&F je super, pamuk je odlican, ne krive se po savovima i stvarno su peri-deri.
mame sa severa, imam pitanje za snizenja u madjarskoj. od kada do kada traju? hoce li sredinom januara biti snizenja?

koliko znam trebalo bi da budu i posle nove godine, ceo januar....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back