Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Дан ослобођења Србобрана.19. oktobra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дан ослобођења Србобрана.19. oktobra
mi se krajem decembra selimo za nsinače za Carters, baš gledala pre neki dan to na fejsu. ja sam nove bodiće 5 u paketu, kupila letos za 2400 dinara u osh kosh u ns u merkatoru. meni i to bilo preskupo, ali nisam odolela, preslatki su. a na sajtu košta 2650. pa još poštarina....
u ns, u poslednjem pasažu u dunavksoj, ima jedna dečja radnjica, uvoze carters i ono drugo skupoceno...kako li se zove, ne mogu da se setim (o onoj radnji u merkatotu, menda, prodaju njihove stravrčice), ali po nižim cenama nego u osh kosh. nisam bila, drugarica mi rekla. nisu zvanični predstavnici, verovatno švercuju, ali briga nas![]()
mi se krajem decembra selimo za ns
trebace mi ove info gde sta ima za kupiti
na fb je sve skuplje nego u radnji
zato i cekam da dodjem u ns pa cu mu u merkatoru kupiti
Lep je Carters ali mi je preskupo po redovnim cenama.
Zato mi je F&F odlican,a imamo dosta stavrcica i H&M.
joj, neizreciva super su stvarcice
a ovog zeku sa druge slike, ovaj plavi sa lavicem, patkom i macom uzduzno imamo mi, trenutno ga ima na sebi i odlican je
kroj je fenomenalan kod vecine h&m stvari, posebno oko vrata, lepo prijanja uz telo i ceo je ususkan nekako...
Evo opet ulećem kao padobranacI ja sam te naručila ali imam rođaku u Americi pa naručujem direktno iz njihovog šopa na njenu adresu pa mi ona pošalje kao poklon, poskida etiketre da me ne carine. Iskoristila sam sniženje za black fridey i sve uzela 50% jeftinije tako da sam ih platila 13 dolara tj. 1124 dinara
Jedva čekam paket da mi dođe uzela sam kamaru stvari za džabe i carters i gymboree
Una je do skoro 6 mjeseci nosila bodiće za 3 mjeseca oni imaju duge a uske modele i nama baš odgovarajuInače je 3 mjeseca od 0-3, 6 mjeseci je 3-6, 9 od 6-9 itd....
nezireciva, set bodija u sredini sa trece slike imamo i mite bodije dugih rukava sad koristimo samo za spavanje, nekako mi je prerastao za svakodnevno nosenje. F&F je super, pamuk je odlican, ne krive se po savovima i stvarno su peri-deri.
mame sa severa, imam pitanje za snizenja u madjarskoj. od kada do kada traju? hoce li sredinom januara biti snizenja?
Ja vec punu kesu stvari odlozila, koje su joj male..neke nije stigla ni da obuce.
Kako su krenuli svi da joj za poklon kupuju odelca, ja necu biti u situaciji da joj kupim nista do godinu dana
Smrc..a bas volim da joj ja biram...