Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas b6 vitamin. ja ga nisam koristila ali njega mi je preporucila dr

Imam ja jos jedno pitanje za double test, zapravo dva.

UZ koji se radi za d.t. je vaginalni ili obicni?

Za laboratoriju treba da budem naste ili ne mora?

Zavisi od doktora do doktora meni je radila obicni, neki doktori kombinuju i jedan i drugi, neki samo vaginalni. Moze se krv vaditi u bilo koje doba dana, znaci ne mora naste.

Imas b6 vitamin. ja ga nisam koristila ali njega mi je preporucila dr

Imam ja jos jedno pitanje za double test, zapravo dva.

UZ koji se radi za d.t. je vaginalni ili obicni?

Za laboratoriju treba da budem naste ili ne mora?

meni je radila vaginalni....moras da piskis i da setas da bi se beba pokazala u punoj velicini....a laboratoriju trebas da odradis isti dan, jedino je to bitno....

stigle mi krpice i jos su mi lepse nego na slikama sa fejsa....od sad sam ljubitelj cartersa....:)

Fotografija0329.jpg
Fotografija0330.jpg

:) evo nas u 28. nedelji....Aleksa se koprca, sada je non stop glavacke i nogicama lupa po zeludcu.....pocinju mi mucnine ali to mi nazalost ne smanjuje apetit.....jedem bas dosta, gladna sam a trebalo bi da idem na dijetalniju hranu, vec sam preko 10 kg ugojena....:confused:....pojma nemam kako cu to da izvedem....radila sam krvnu sliku i svasta nesto mi je poremeceno, citam po netu da je to sve od trudnoce....osim MID#, to nisam nasla sta je....jel moze neko da mi pomogne, malo mi je vislji od propisanog, ide do 0.6 a meni je 0.7

Pozdrav svima, da li se neko razume u free betu hcg, imam rezultate ali tek u ponedeljak idem kod doktora, pa me zanima da li neko moze da mi malo objasni ili samo da kaze da li su rezultati dobri:
Radjen je u 12+4 nedelji

free beta hcg 37,19 mlU/mI : 1,02 MoM
PAPP-A 2679 mlU/l : 0,79 MoM
NT 1,7mm (CTL of 61mm) : 1.08 MoM

Down's syndrome risk 1:8507
Edward'"s and Patau"s syndrome 1:100000

za ivu:

ne opterećuj se ako ti kažu da su rezultati ok
mada nekad znaju i da kažu da nisu, a u stvari jesu, smešno

a ni pol nije bitan, nemoj to da te kopka
ja sam, npr. jako želela devojčicu pošto su kod mene u porodici sve uglavnom žene :lol:
danas sam ponosna mama divnog dečačića (ako smem tako da ga nazovem jer je još beba, he he) i uopšte mi nije krivo što nisam rodila devojčicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back