mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Jexy čestitam 
Što se epidurala u NS tiče, ja sam se porodila u januaru ove godine i primila sam epidural
Dakle, imam tel.dr u Betaniji koji mi je dao epid.i mogu ti ga dati ako želiš...Ko je ono pitao?
Pogubila sam se malo, nebitno... Ta dr je skroz ok i nema tarifu, daš mu pare ako hoćeš, ko na pijaci u pm
Al ebi ga, bar je toliko kulturan da nema tarifu
Ja sam se sa njim videla mesec dana pred porodjaj ali je on trebao u mom terminu da ide na godišnji.Sva sreća pa sam se porodila poslednji dan dok je bio tu, tog dana popodne je odlazio, kaže ti si baš požurila da me uhvatiš dok sam ovde
E sad, imala sam tel još 1 dr u Betaniji koja nije anesteziolog ali je neki k tamo, pa može da ti angažuje anesteziologa, da to bude sigurno, to je oko 150e... Ja se za nju nisam odlučila jer mi smrdi
, ne svidja mi se kao osoba pa sam se odlučila za onog.Što se samog epidurala tiče uvek bih mu se ponovo vratila
Apsolutno ne osetiš bol, nakon porodjaja si kao da ništa nije bilo, ali bukvalno!One priče da imaš problema sa mokrenjem ili da te kasnije boli kad prodje dejstvo veze nemaju sa životom.Ništa, apsolutno nema bolova, niti će ih biti kasnije što se same reakcije tiče
Ono što je minus je što ti nemaš osećaj da guraš...Ok, guraš al to je nula u odnosu na to koliko bi trebalo, tako da je meni dr gurnuo dva put laktom u stomak kako bi pogurao bebu...Jes malo neprijatan osećaj
al kapiram ništa u odnosu na osećaj porodjaja na živo.
Eto, to je bilo pre 7 meseci tako da kontam da se nije bog zna šta promenilo.

Što se epidurala u NS tiče, ja sam se porodila u januaru ove godine i primila sam epidural
Dakle, imam tel.dr u Betaniji koji mi je dao epid.i mogu ti ga dati ako želiš...Ko je ono pitao?
Pogubila sam se malo, nebitno... Ta dr je skroz ok i nema tarifu, daš mu pare ako hoćeš, ko na pijaci u pm
E sad, imala sam tel još 1 dr u Betaniji koja nije anesteziolog ali je neki k tamo, pa može da ti angažuje anesteziologa, da to bude sigurno, to je oko 150e... Ja se za nju nisam odlučila jer mi smrdi
Apsolutno ne osetiš bol, nakon porodjaja si kao da ništa nije bilo, ali bukvalno!One priče da imaš problema sa mokrenjem ili da te kasnije boli kad prodje dejstvo veze nemaju sa životom.Ništa, apsolutno nema bolova, niti će ih biti kasnije što se same reakcije tiče
al kapiram ništa u odnosu na osećaj porodjaja na živo.Eto, to je bilo pre 7 meseci tako da kontam da se nije bog zna šta promenilo.
..dobrodoshla.. 

a sa tri nedelje je pocheo da sisa NEPREKIDNO..

Posle saznam da bebama u prva 2-3 meseca treba davati da sisaju kad god to traze, i ja tako od tada radim, a bebon nije debeo vec je super napredan i srazmeran. Sa mesec i po dana je bio dugacak 61.5cm i tezak 6100 gr.Dobro, moj Lale je rodjen sa 56cm i 4200gr, Mastitis nisam dobila, par puta su mi bile veoma napete grudi i vrele jer je beba napravila malo vecu pauzu sa sisanjem, ali sam ja tada grudi istusirala hladnom vodom i i sve se dovelo u red.