Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam vise trudna.
Dijagnoza: missed
Srce nije pocelo da kuca. U sredu sam saznala u bolnici, al sam se ipak nadala... otisla sam u petak na 3D, da bi mi drugi dr. isto potvrdio...
Juce su mi uradili kiretazu, ja kao da se ne desava meni nego nekom drugom... i dalje imam osecaj da sam trudna, a onda se setim da nisam, a onda....
Nadam se da cu ubrzo da ostanem trudna ponovo...
Mazite stomacice i za mene.

Nisam vise trudna.
Srce nije pocelo da kuca. U sredu sam saznala u bolnici, al sam se ipak nadala... otisla sam u petak na 3D, da bi mi drugi dr. isto potvrdio...
Juce su mi uradili kiretazu, ja kao da se ne desava meni nego nekom drugom... i dalje imam osecaj da sam trudna, a onda se setim da nisam, a onda....

Marina,zao mi je.
Verujem da ti je mnogo tesko.
Znam da te ne mozemo utesiti.Uz tebe smo.:(:zag:

Nisam vise trudna.
ne daj se marina

majo, tu sa jos uvek, meni je termin 19. avgust. iskreno se nadam da su da se porodim pre toga, ja bih sutra samo kad bi malisna hteo napolje:lol:
u cetvrtak imam pregled u DM, dogovor za epidural, pa cu da vidim kako sad stari stoje, posto 3 nedelje vec nisambila kod dr.
jexy se ne javlja, verovatno se porodila. njoj je termin bio u petak.

Marina, bas mi je zao sto se to desilo. Samo polako i budi jaka kao sto i zvucis.

Ja imam jos skoro tri meseca da guram, a jedva cekam porodjaj i da se trudnoca privede kraju. Verujem da je vama kojima je to blize jos vece nestrpljenje.
Hocu da upoznam bebu, da se oporavim sto pre fizicki od trudnoce i da uzivam u nekim novim zivotnim planovima, i svojoj deci, naravno. Ujedno me sve to i plasi jako, kako cu se sa cime snaci, kako cu sama sa dvoje dece po celi dan, gde da nadjem zenu od poverenja koja ce mi odgovarati i prijati da mi pomogne... Svakakve promene nas cekaju...

drži se Jexy, navijamo za tebe!!! :D

Marina 77, ja sam tek sad videla ovo što si pisala. Ne daj se, prodje taj osećaj brzo. Biće opet i trudnoća i beba, samo nemoj da kloneš. Nisi jedina ovde kojoj se to desilo, ih ima nas još, na žalost. Prodje, mila, prodje, pre ili kasnije. :zag::zag::zag:

Ja bila na uz.I nisam vise pametna.I nemam pojma kad cu da se porodim.Sad je beba manja 350g nego prosli put i sve mere su joj malo manje kao da sam 37 nedelja.Dr kaze da je sve u redu,nije imao vremena za dalji razgovor morao je u salu,na odeljenju ludnica koliko ima intervencija.Tako da idem ponovo u subotu da me natenane pogleda i rucno i na uz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back