Jelena mb
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
Ja sam gin.akušerska sestra po struci ali i nas ima raznih to se mora priznati kao i u svakoj struci,nisu ni svi dr isti.Samo smo iznosi svoja iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
само да ти кажем за дм: кад сам ја отишла у вишеградску јер је пукао водењак, за време прегледа долази сестра и каже доктору да је неки хитан случај испред, он оде и врати се за 15 секунди бесан као рис: испостави се да у дм нису хтели да приме жену иако је била њихов пацијент, јер забога немају дежурну службу, а овај доктор ПОУЗДАНО ЗНА да имају, али их мрзи да раде!
ја ти искрено желим да успеш да се породиш где желиш, само ти кажем да се припремиш на св могуће ситуације, па ако прође без проблема, боље за тебе...
иначе, драго ми је да је бебац добро, то је најважније :*
kako bre porodilište da nema dežurnu službu, pobogu??? Treba da okače obaveštenje na vratima da je ženama dozvoljen porodjaj od 7 do 19 h 
Ata, i ja sam cula price za DM da vracaju trudnice, jer su jako malog kapaciteta i ako nema mesta, dzaba ti i kad dodjes i na koga naletis i da li si bila ili nisi pacijent kod njih...
treba ti za DM dosta srece...

I dalje mislim da nema šanse da me vrate 

kako bre porodilište da nema dežurnu službu, pobogu??? Treba da okače obaveštenje na vratima da je ženama dozvoljen porodjaj od 7 do 19 h
![]()
Kakav bezobrazluk i javašluk, nemam reči.
I to tačno zavisi od toga ko je dežuran. Sigurno nebi tako ni ta jadna žena prošla da je bila dežurna dr Antić, načelnik porodilišta, kao one noći kada sam se ja poradjala sa prvim detetom. Inače, tada sam prešla prag porodilišta u 5 minuta do 1, sred noći, gluvo doba. Sestra na prijemu se polomila oko mene, dr je bila tu u roku od 0,5 minuta, u porodilištu sam bila nakon 15-20 minuta ( pregled, presvlačenje... ). Isto kao i sa November, kakva crna priprema, samo karlične mere i na sto. A dok me je sestra gurala u onim kolicima, ispred mene su palili svetlo u porodjajnoj sali.
Takva su moja iskustva. Lepa su, zaista pozitivna. Negde na ovoj temi sam kačila i slike, kako izgleda soba i kupatilo u DM-u.
Ma, sve zavisi ko radi, ko dežura. Ako natrčiš na savesnog, dobro je. Ako natrčiš na neko, s oproštenjem, djubre, kao ta jadna porodilja o kojoj ti pričaš, onda jao kuku lele
Razočarala sam se malo sad. Ustvari, malo više![]()

cao cure moje... ja svratila da vidim jel se jexy porodila? ono jos nista,a ???
sve vas ljubi vasa suza, koja se sad bas pravi vazna sto je postala tetka!!!

Ja od danas 39.nedelja.
A sve se teze krecem i brzo se umaram.

kad se vratim