Sunny77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
mi smo danas napunili 37 nedjelja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prva 4 meseca mucnine i povracanje,posle nesanice,zatvor ,pa ovo sa secerom,sad sam sva troma jedva disem,smeta mi stomak a navikla sam da budem bas aktivna
pa me grize savest uhh

sam ga srocila...pozdrav za sve trudnice i mame od nove trudnice i mame na ovom forumusam ga srocila...

Posle, takoreći, prave drame, dobro su i beba i mama, hvala Bogu.
Počeo je porodjaj prirodno, dobila bolove, sve kako treba. Odjednom je pukao vodenjak i onesvestila se. Na kraju, a naravno još ni ne znamo kako se i zašto sve izdešavalo, a da li ćemo i saznati pitanje je, ispostavilo se da je pupčana vrpca ispala napolje kada je pukao vodenjak. Pa hitan carski rez, pa beba rodjena bez pulsa, bez srčanog ritma, pa oživljavanje... sad je stabilno, hvala Bogu.
Ne znam, druga zaova je zvala nekog svog prijatelja lekara, internistu doduše, i on kaže da je posteljica jednostavno bila prezrela i da se verovatno raspala u trenutku, zato je i ispala pupčana vrpca. A i otvaranje je verovatno išlo prebrzo. Naravno, to su njegove pretpostavke, iz porodilišta ništa nismo saznali, osim činjenice da je ispala pupčana vrpca. Ko zna...
Uglavnom, beba je na int. nezi, mama se oporavlja posle carskog reza, već je i telefon zajahala, znači da joj je dobro.
Prošlo je, hvala Bogu i svi su živi i zdravi. Samo je tata besan kao ris i priča tako gluposti i psuje i preti... ali proći će ga...
Eh, da, beba je curica, 54 dugačka i 4160 teška![]()

)
) da ti bude sa srećom i da se što prije javiš sa lijepim vijestima
Svima vam želim mirne i lake trudnoće, lake porodjaje i zdrave i napredne bebe
( ako baš hoćete, mogle biste i vi meni da poželite da vam se što pre pridružim na ovoj lepoj, prelepoj temici)

Sad se prave avgustovske bebe. Ja se nadam julskim...![]()
..jel treba da navijamo..?