- Poruka
- 11.382
A juce je u cekaonici bolnicke ambulante bilo i zanimljivosti. Sestre bile nesto dobro raspolozene i sa svima se zezale. Jedna od njih donela mm ciniju punu nekih federa i metalnih delova "ej, raspala nam se ova heftalica, ajd je spoji, nesto ne radi" A heftalicu ne mozes da prepoznas jer je sve raskupusano...sva sreca pa on voli izazove, uspeo je posle nekog vremena. Onda dodje neka ciganka i sa sinom od par godina i pocne nesto da se objasnjava sa sestrom koja je telefonirala, niko je nije razumeo, sestra je zamoli da saceka, posalje je da sedne. Kad je otisla do nje, ova opet pominje nesto sin, intervencija, niko je ne razume. Pita sestra jel obrezivanje hocete, da lekar odsece kozicu oko pise detetu ? Kaze ciganka, ma ne, ono znate kao   k*rac   j*ebote  da mu se sredi...
Naravno, poslala je na decije odelenje, ali bila je bas smesna situacija.

Naravno, poslala je na decije odelenje, ali bila je bas smesna situacija.

E skroz smo happy!!!!!!
 E skroz smo happy!!!!!! 

ma tu sam jos uvek...
 ma tu sam jos uvek... , znacete vi odmah kada se nesto desi, juce bile kontrakcije na 10 minuta celo popodne, al, nekako slabe, mogla sam sasvim normalno da pricam, perem sudove... Koliko se ja secam, to bi trebalo da bude mnogo jace. Btw, jos danas i sutra cu piti lekove mada mi je naredila dr do petka. Prestala bih ja i ranije al mm veceras putuje a vraca se tek sutra uvece pa ne bi bez njega.
, znacete vi odmah kada se nesto desi, juce bile kontrakcije na 10 minuta celo popodne, al, nekako slabe, mogla sam sasvim normalno da pricam, perem sudove... Koliko se ja secam, to bi trebalo da bude mnogo jace. Btw, jos danas i sutra cu piti lekove mada mi je naredila dr do petka. Prestala bih ja i ranije al mm veceras putuje a vraca se tek sutra uvece pa ne bi bez njega.
 hmmhmm...imam pitanjce. A kad moze sex posle amniocinteze?
 hmmhmm...imam pitanjce. A kad moze sex posle amniocinteze?