Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
e a meni kad su plodni dani boli me jajnik i znam sta se desava,nema sanse da ih promasim
medjutim desilo se potpuno neplanirano da zatrudnim....nismo se cuvali nista manje ili vise nego ranije
nismo planirali jos bar tri godine,ali desilo se
i drago mi je sto je tako
bolje tako nego da smo hteli i da smo se mucili i nervirali se sto ne ide tako lako
nismo ni znali,nego meni pocne da kasni,a to se nikada ne desava...ciklus mi traje nekih 27 dana i ne gresi
medjutim ovaj put krene dan po dan...nista se ne desava osim sto me probadalo kada se sagnem ili naglo ustanem i tako to
ja mislila da imam neki hormonski poremecaj ili neku bolest i uplasila se
kaze mm ma trudna si bre,kakav poremecaj
i tako smo sacekali nekoliko dana jos i izvadila sam krv i ono pozitivno
i eto
medjutim desilo se potpuno neplanirano da zatrudnim....nismo se cuvali nista manje ili vise nego ranije
nismo planirali jos bar tri godine,ali desilo se

i drago mi je sto je tako
bolje tako nego da smo hteli i da smo se mucili i nervirali se sto ne ide tako lako
nismo ni znali,nego meni pocne da kasni,a to se nikada ne desava...ciklus mi traje nekih 27 dana i ne gresi
medjutim ovaj put krene dan po dan...nista se ne desava osim sto me probadalo kada se sagnem ili naglo ustanem i tako to
ja mislila da imam neki hormonski poremecaj ili neku bolest i uplasila se

kaze mm ma trudna si bre,kakav poremecaj
i tako smo sacekali nekoliko dana jos i izvadila sam krv i ono pozitivno

i eto

Strah od pregleda i od toga da li je sve u redu ne prestaje samo se povećava. Neznam kako ću sutra preživeti. Da li neko vodi privatno trudnoću kakvi su privatni ginekolozi u smislu dal izmišljaju sve moguće i nemoguće kako bi nam izvukli pare ili su samo prijatniji i bolji.