Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tebi je ija prošlo vrijeme mirovanja znači da bi nam se mogla uskoro pridružiti:heart:

Sva sreca da ce Kutak uvek biti put. Eto, neki odlaze na "savete za bebe" :super: , a neki se po drugi treci put pridruzuju Kutku. Najbolje je to, da vlada super atmosfera i da covek moze sve da pita i uvek dobije odgovor.

Za sada samo aktivno iscitavam sta se desava, ali se nadam da cu uskoro biti "punopravni clan" Kutka :per: . Dobili smo zeleno svetlo od dr. tako da sada cekamo || na testu. Bicete medju prvima obavestene.

Hvala vam svima :zag:
a osim špageta danas, nisam imala mira pre podne, Stefan u školici, a ja umesila mini pizze, i sve lepo poređala u zamrzivač, da ima tata kad bude pravio žurku :zcepanje: samo da ih ubaci u rernu ...
inače sam danas Stefana i nosila i podizala, i trkala se s njim :lol: i opet ništa :think:

ne znam kako tatu da nagovorim da pripomogne:manikir:

:worth: Spremam se da krenem kod dr na kontrolu, kad: pukao vodenjak! :klap:
Na kontroli su uradili neke testove i potvrdili da je pocelo... Kaze dr da ovo moze da potraje i ako hocu da se vratim kuci, pa da se javim kad krenu bolne kontrakcije... ako se nista ne desi do sutra u 8 ujutru, da dodjem u bolnicu na indukciju.
Tako da: ako ne danas, onda sutra! :heart:
Wooohoooo! Sada odoh da proverim torbu za bolnicu i (po ko zna koji put) da je sve spremno za malu princezu. :D
Sledece javljanje (nadam se): sa princezom. :hvala:

Poslednja izmena:
inace, drage drugarice, bili smo na uz, kazu beba bas velika, 2,5kg u 34 nedelji. kaze doca da tesko da ce docekati termin.. tako da cu polako i ja da se pakujem.. necu da zurim, za 10ak dana, neka je koferce spremno :) ma kako to obicno biva, ko zna kad ce ona ustvari.. inace sam samo 7kg u plusu, aj videcemo, mozda se tu napakuje jos koji.
kisti gde si ti? jesi spremna? mislim vise na psihicki, evo ga maj draga :) ostale? ljub za sve!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back