kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Spremna sam ja odavno, samo jos bebac da odluci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sonja se verovatno već porodila

Marge draga, gde je 15, tu je i 16...
kaka ljutnja, zato sam i napisala koja su, da se izjasnite, kritikujete, sugerišete... Baš mi znači pošto sam nešto sva sluđena. To je inače definitivno od drugog stanja, ja spadam u one što baš lako kupuju, nikad mi nije bilo jasno kad neko ne može da nađe nešto da mu se sviđa, pa gleda danima. Sad sam ja takva skroz! Mm je inače takav, a sad sam ja gora od njega!
rekli su nam prijatelji za ta kolica da su malo kabasta, ali da su ovako skroz ok! Lako se sklapaju, pa im je to prednost... Ima neka varijanta sa manjim točkovima, imaju 10kg... ali ja zapenila za ova...
mada, ne mogu da kažem da mi nije i pomalo drago što si me tako malo pokolebala, da mogu da nastavim sa razgledanjem!![]()

Daaa...u osmi...jos malkice...

28.04 u 11:21 rodjena je Anita!
Zivahna devojcica, 3.238 kg; 51.435 cm
Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.
Javicemo se sa vise detalja kasnije...![]()

28.04 u 11:21 rodjena je Anita!
Zivahna devojcica, 3.238 kg; 51.435 cm
Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.
Javicemo se sa vise detalja kasnije...![]()