Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
28.04 u 11:21 rodjena je Anita! :heart:
Zivahna devojcica, 3.238 kg; 51.435 cm

Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.

Javicemo se sa vise detalja kasnije... :)

Čestitamooooo :heart::cmok::cmok2::zag::super:

Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.

čestitke i od nas i sve najljepše za tebe i tvoju Anitu:vatromet: :heart:

mačkica se vjerovatno porodila al moramo čekati na nju da nam javi:heart:
kistina momak će imati oko 3.5 kilice taman najljepše i za mamu i za bebu
nemoj se samo sad pretrpavati sa hranom, gledaj da to bude sve onako lakša hrana,
mada ti što se tiče hrane sve znaš:rumenka:
a ja kao pametnica hoću posavjetovati:lol:

E, draga moja, da je 3,5 lako bih ja, nego kaze dr da ce imati bar 4.
Ma, nek' ima koliko ima, sta cu mu ja, napolje mora nekako! :lol:
Nego se plasim, ako bas mnogo predje 4kg, da ce oko moje epiziotomije biti posla i za abdominalnog hirurga! :lol:

ja sam se sa dječakom porodila 15 dana prije i imao je 3.5 a da sam do termina uh pa imao
bi i moj 4kg, nego ti već možeš lagano da kreneš sa stepenicama i tako to:lol:

Čestitamo!:vatromet:

i mi išli malopre u dz po uput za komisiju za bolovanje, ovo je poslednja:D i uput za betaniju i doznake... ova dr iz dz ko šta radi, ona nabada po onoj staroj pisaćoj mašini razne upute...

nisam planirala da se gledamo, pošto idem u betaniju, al ajd kao na brzaka da se izmerimo samo... i 2300gr, 33. nedelja... to je kao 34. na 35, ok je čini mi se... al zato moj mali glavonja ima onaj AC kao da je kraj 35!

nego da vas pitam, danas sam se sama slikala:fotograf::cool: i htela sam da stavim album u profil, al nešto neće... a uklapaju se po veličini ono kako tamo piše...
inače to se drugi put slikam od kako sam trudna! prve su bile juče:lol: mm me slikao ispred zgrade kad smo pošli da kupimo pločice, egzotika teška:lol:

E, draga moja, da je 3,5 lako bih ja, nego kaze dr da ce imati bar 4.
Ma, nek' ima koliko ima, sta cu mu ja, napolje mora nekako! :lol:
Nego se plasim, ako bas mnogo predje 4kg, da ce oko moje epiziotomije biti posla i za abdominalnog hirurga! :lol:

Ja sam se porodila sa mojom Nadjom 15 dana pre termina i imala je 4kg i 55cm. I bas sam se namucila i pored epidurala. Tad su mi rekli da je bila 300-500g laksa da bi mi bilo daleko lakse. Nadam se da ce mi ovog puta beba biti malo manja. Treba strogo voditi racuna o ishrani poslednjih mesec dana. Tad sve ide u kilazu bebe koja je ve skroz razvijena. Naravno ko to moze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back