Bambi81
Aktivan član
- Poruka
- 1.304
Želudac me ubi, ceo dan se mučim, prosto ne mogu da verujem da je to povezano sa trudnoćom, kao da mi beba gura želudac, smešno
. Jedva dišem, jel moguće da je bebac uzrok? Opet ste se uspavale!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Želudac me ubi, ceo dan se mučim, prosto ne mogu da verujem da je to povezano sa trudnoćom, kao da mi beba gura želudac, smešno. Jedva dišem, jel moguće da je bebac uzrok? Opet ste se uspavale!
![]()
Dobro, nisam jedinaA možda one rade po kući dok se mi izležavamo na krsti
Danas sam počela da se navikavam na tu misao da nosim dečaka i da gledam u dečake po ulici, kako su obučeni, kakva kolica, ali i dalje ne mogu da verujem... To mi je zato što sam uvek govorila da bih volela 3 curice! A sad mislim neka mi je živo i zdravo ljubi ga majka
![]()
Divno, u svakom slučaju biće mali anđeo muškog ili ženskog pola.
Mislila sam da sam jedina.Placem ko na dugme.A tek na pocetku.Sta li ce biti kasnije?
Samo da cujem nesto sto mi ne odgovara,suze.Klinac histerise nece da jede,suze,muz mi u sali reko debelaja suze.On mi kaze "salim se bre nisi jos ti se ni ne vidi da si trudna', a ja suze lijem i kazem mu "nisam ,ali bicu".
Ali sad mi je lakse posto nisam jedina
Pozdrav![]()
..sa jednog veoma ozbiljnog sajta za lekarske savete..
"Pitanje: posto bi zelela musko dete mozete li mi reci kojim metodama je moguce da dodjemo do toga?
Odgovor: I do muskog i do zenskog deteta se dolazi na isti nacin (metodom). "
![]()
..sa jednog veoma ozbiljnog sajta za lekarske savete..
"Pitanje: posto bi zelela musko dete mozete li mi reci kojim metodama je moguce da dodjemo do toga?
Odgovor: I do muskog i do zenskog deteta se dolazi na isti nacin (metodom). "
![]()
ja se više iznerviram bez razloga sam nadrk...
Bole me desni i krvare, bljak![]()