Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Drage moje, čitala sam vas 2 dana. Nije me bilo 2 nedelje, a vi ste bile baš vredne i to mi je drago.
Bila sam na moru, kupala se, odmarala i uživala.
Vidim da ste revnosne trudnjače, sve znate šta treba jesti, a šta ne i trudite se da se pridržavate.
Ja to ništa ne znam niti me interesuje, jedem i pijem kad i šta mi se se ćefne.
A to je uglavnom sve potpuno isto kao i kada nisam trudna.
Sutra ulazim u 19.nedelju, a i dalje nemam pojma šta nosim.
Imam zakazanu amniocentezu u ponedeljak u Dečjoj bolnici, ali nemam pojma ni ko će mi raditi i malo me to sve nervira jer su mi prošli put radili u Betaniji pa me sve to buni.
Pogotovo što mi je načelnica rekla da sutra dođem do nje, nemam pojma šta hoće i zašto dolazim.
Jedva čekam da prođe sutrašnji dan.
Inače meni povremeno krvari i nos i desni, tako da je sve potpuno isto kao u prvoj trudnoći. Mučnine nisam imala, ali zato su mi krenule pre 2-3 dana, nije mi jasno zašto.
Sve u svemu, manje sam upućena i obaveštena nego prvi put, a bebu još ne osećam i to me isto nervira. Doduše i Luku sam osetila tek u 22-23.nedelji što je relativno kasno, ali sad bi trebalo ranije jer kažu da drugi put sve ide brže.
I tako, ja sam kao pala s Marsa...
Bila sam na moru, kupala se, odmarala i uživala.
Vidim da ste revnosne trudnjače, sve znate šta treba jesti, a šta ne i trudite se da se pridržavate.
Ja to ništa ne znam niti me interesuje, jedem i pijem kad i šta mi se se ćefne.
A to je uglavnom sve potpuno isto kao i kada nisam trudna.
Sutra ulazim u 19.nedelju, a i dalje nemam pojma šta nosim.
Imam zakazanu amniocentezu u ponedeljak u Dečjoj bolnici, ali nemam pojma ni ko će mi raditi i malo me to sve nervira jer su mi prošli put radili u Betaniji pa me sve to buni.
Pogotovo što mi je načelnica rekla da sutra dođem do nje, nemam pojma šta hoće i zašto dolazim.
Jedva čekam da prođe sutrašnji dan.
Inače meni povremeno krvari i nos i desni, tako da je sve potpuno isto kao u prvoj trudnoći. Mučnine nisam imala, ali zato su mi krenule pre 2-3 dana, nije mi jasno zašto.
Sve u svemu, manje sam upućena i obaveštena nego prvi put, a bebu još ne osećam i to me isto nervira. Doduše i Luku sam osetila tek u 22-23.nedelji što je relativno kasno, ali sad bi trebalo ranije jer kažu da drugi put sve ide brže.
I tako, ja sam kao pala s Marsa...