Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, nisam jedina:confused: A možda one rade po kući dok se mi izležavamo na krsti:per: Danas sam počela da se navikavam na tu misao da nosim dečaka i da gledam u dečake po ulici, kako su obučeni, kakva kolica, ali i dalje ne mogu da verujem... To mi je zato što sam uvek govorila da bih volela 3 curice! A sad mislim neka mi je živo i zdravo ljubi ga majka:lol:

Dobro, nisam jedina:confused: A možda one rade po kući dok se mi izležavamo na krsti:per: Danas sam počela da se navikavam na tu misao da nosim dečaka i da gledam u dečake po ulici, kako su obučeni, kakva kolica, ali i dalje ne mogu da verujem... To mi je zato što sam uvek govorila da bih volela 3 curice! A sad mislim neka mi je živo i zdravo ljubi ga majka:lol:

:cmok2: :cmok2:
Poljubac za buduceg frajera... :heart:
Ovo ti je prva beba?

Jeste prva:D. A oko mene sve solo drugarice, baš sam im se juče izjadala kako nemam sa kim da pričam o kolicima, epiduralu, pelenama i kako su baš bezveze što mi se uskoro ne pridruže, a one su još u mukama oko izlazaka i momaka...I imam osećaj da za trudnoću, porođaj i bebu treba fakultet, pretpostavljam da je sa drugim detetom pesma jer je sve nekako poznato. A šta ti čekaš, batu ili seku?

Meni su prvo rekli da cekam decaka, a posle je doca rekao da nije bas siguran jer beba stalno zauzima nezgodne polozaje i ne moze se precizno oderediti pol. Sada je beba velika i pol se moze lako odrediti, ali ja to vise ne zelim. Neka bude iznenadjenje... ;)
Veliki poljubac od mene i moje devojcice Lore... :cmok2:

Mislila sam da sam jedina.Placem ko na dugme.A tek na pocetku.Sta li ce biti kasnije?
Samo da cujem nesto sto mi ne odgovara,suze.Klinac histerise nece da jede,suze,muz mi u sali reko debela:besna:ja suze.On mi kaze "salim se bre nisi jos ti se ni ne vidi da si trudna', a ja suze lijem i kazem mu "nisam ,ali bicu".
Ali sad mi je lakse posto nisam jedina:zcepanje:
Pozdrav:bye:

Mislila sam da sam jedina.Placem ko na dugme.A tek na pocetku.Sta li ce biti kasnije?
Samo da cujem nesto sto mi ne odgovara,suze.Klinac histerise nece da jede,suze,muz mi u sali reko debela:besna:ja suze.On mi kaze "salim se bre nisi jos ti se ni ne vidi da si trudna', a ja suze lijem i kazem mu "nisam ,ali bicu".
Ali sad mi je lakse posto nisam jedina:zcepanje:
Pozdrav:bye:

Ne, nisi jedina :hahaha:

sanja d. i ja sam u grupi placljivica :) Raspolozenje Up...Down ... Up..

Jedno pitanje, dame moje.... ovaj uhhh sramota me, jel ste imale probleme sa gasovima u stomaku, mene unistise
i to ne preko dana, nego uvece i nocu... bukvalno boli :(, i u prvoj sam ih imala ali se sada bas povecalo ?
Radi mi stomak celu noc , jedino kada popijem tipa litru cokoladnog mleka , valjda mi ocisti stomak
pa mi je nekako o.k do tipa 6 izjutra i onda opet.
Imate neki predlog sta bi moglo da pomogne ?

ja se više iznerviram bez razloga sam nadrk...

I ja spadam u ovu grupu nadrk... :confused::( . I da budem iskrena, zavidim vama placljivima, nekako mi to deluje kao bolja varijanta :hahaha:.
Valjda ce se i raspolozenje popravi kada prodju mucnine. 11.5 nedelja...nadam se da nece jos dugo :think:
E da, i u ponedeljak idem na dubble test i ekspertni UZ.:D Jedva cekam, osim sto se plasim kako ce Lara da izdrzi toliko da ne napravi haos u ordinaciji :sad2:

..za sve mame koje vole feta sir - lepa vest:
..upravo sam pazljivije prouchila ovaj tekst i kutiju sa feta sirom u mom frizideru..
..tekst lepo kaze:
"..Nepasterizovano mleko.... i uvozni mekani sirevi kao što su bri, feta, gorgonzola mogu da sadrže bakteriju listeriju. Listerija je retka bakterija koja može da se nađe u proizvodima od nepasterizovanog mleka, u džigerici, nedovoljno kuvanom mesu i u polugotovim jelima."

..originalno, feta se pravi od nepasterizovanog mleka,
a nasha, domaca (kod mene je bila shabachka) se pravi od pasterizovanog.. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back