Kistina prelepi ste...
Marge ne znam ni ja sama, cini mi se i zbog vitamina i stresa oko Nikole..malo je bolje, ali mu ipak nije skinula gazu, cekamo petak pa cemo videti..
Moja situacija oko ove trudnoce je malo cudna pa da je objasnim..Ja i mm vise od godinu dana pokusavali da dobijemo jos jedno dete ali nesto nije htelo..Od marta nekako digli ruke, mislim na racunjanje plodnih dana..U isto vreme kod mene na poslu frka, zavrsni, kontrole non stop, izbori, previranja, smene, pretnje otkazima..Imala ciklus u aprilu i negde krajem maja osetim jake bolove jedno 3-4 dana u predelu jajnika.Presaberem se, ono nisam dobila, sve prepisem stresu, i odem do lekara pocetkom juna tad je mogao. Ginekoloski me pregleda ali nije bio siguran, kaze ajde na utrazvuk. Nista se nije videlo tada, on kaze veorovatno je trudnoca, ja ne mogu da verujem, ali kaze dodji 10.06. Odem tad, on potvrdi da sam 8 nedelja..vratim se na posao sva srecna, odem po Nikolu u vrtic kad mi kazu epidemija varicela- ovcijih boginja. Slogiram se posto ne znam da li sam pregledala. Od tog dana Nikola ne ode u vrtic, ja trazim nacine da saznam da li sam prelezala, ne mogu da dodjem do medicinskog kartona, nego odlazim u Zajecar i radim antitela iz krvi na varicelu.Cekam rezultat i saznajem tek 21.da sam prelezala.Pao mi je kamen sa srca, pa rekoh ajd polako da kazem nekma da sam trudna jer samse stvarno plasila sta ce se desiti ako ih nikola dobije a ja ih nisam prelezala..Onda se desi to sa Nikolom u petak..i sve se sakupilo..Bitno je sada da smo se oboje smirili, i ja i Nikola i jos samo da prodje ta kontrola u petak..Udavila sam vas...