Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super Kistina!!!

Ja sam super, beban je sad već neodoljiv, guguče, prevrće se na stomak, obožava šetnje. I dalje samo siki, super napreduje, sad je već prešišao 6kg, uskoro ćemo opet na kontrolu i vakcinaciju pa ću znati tačno. Čitam vas redovno i radujem se zajedno sa vama svakoj novoj bebici.:heart::cmok2:

28.04 u 11:21 rodjena je Anita! :heart:
Zivahna devojcica, 3.238 kg; 51.435 cm

Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.

Javicemo se sa vise detalja kasnije... :)

:klap::klap::klap: mama,sve cestitke

dobrodosla Anita :heart:

Evo i mog izvestaja-beba 3.900g vec!Doca mi rekao u petak "beba je veeelika, zrela"...a to je tako rekao da je samo falio nastavak "danas sam dezuran do ponoci, popni se u porodiliste, da te porodim dok sam tu":-)))Do petka se nisam uopste plasila, od petka sam "na ledu"...svi me zivkaju tel. da pitaju da li se poradjam, a ako odmah ne odgovorim na poruku-panika!
Mislila sam da nije lako biti trudnica, sad mislim da je teze biti porodilja:-))))

Jutro stomacici...kako ste?
Ja se ju7ce bas naradila, a mislila da cu da odmaram,...ali kad sam krenula od ujutro sa sadjenjem cveca, nastavila sam sam ciscenjem podruma, setanjem deteta, pranjem vesa i peglanjem...strasno sam navece bila umorna, ali sam se lepo naspavala...danas 32. nedelja...sjajno...jos samo malo...kazu da devojcice "izlaze" pre decaka, mislim pre termina...jel to tacno?

Mackice nigde...???

Evo i mog izvestaja-beba 3.900g vec!Doca mi rekao u petak "beba je veeelika, zrela"...a to je tako rekao da je samo falio nastavak "danas sam dezuran do ponoci, popni se u porodiliste, da te porodim dok sam tu":-)))Do petka se nisam uopste plasila, od petka sam "na ledu"...svi me zivkaju tel. da pitaju da li se poradjam, a ako odmah ne odgovorim na poruku-panika!
Mislila sam da nije lako biti trudnica, sad mislim da je teze biti porodilja:-))))

Ehehej, znači očekujemo svakog časa! :super:
A bebana veeelika! :D
Kad je tebi termin? Slabo si se javljala pa nisam u toku. :rumenko:

kidnapovana nemoj samo tebe da cekamo ovako dugo sa vestima kao mackicu :) zelim ti brz i lak porodjaj! a mackica me vec sad brine.. :(
snezo i meni se stalno skidaju neki filmovi :D filmofiiillll!! ali sad tesko da ce biti vremena za sve ovo sto smo poskidali..
i ja sam junska trudnjaca, mada moz se desi da budem i majska ;) termin mi je 7. jun al imam jedan termin koji je i 17. maj, so... a jel treba da pomenem da NISTA nisam spremila.. sad cu za vikend valjda..
nerviram se, nema pravila :) moja devojcica je zakasnila i silom su je vadili a vidis i ove ostale ovde, nisu bas nesto zurile :) ja bih zbog horoskopa jednu malu bikicu al ona ce vec da odluci sta ce da bude :heart: jeeedvaaa je cekam!!!

Samo da vam javim da mi je pred 1. maj stiglo resenje za porodiljsko :worth:(naveli su cak i kolika ce mi biti naknada zarade za vreme porodiljskog). Uzeli su prosek zadnjih 12 meseci pre pocetka porodiljskog, a za vreme dok sam bila na bolovanju (odrzavanju) racunali su osnovnu zaradu + minuli rad (100% zarada, bez toplog obroka i regresa) (bilo je reci da ce uzimati iznos koji su mi isplatili, tj. 65%).
Eli jel tebi stiglo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back