Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Gde si ti bre Bambi?
Aj sad jedan brzinski izveštaj o bebici.

Aj sad jedan brzinski izveštaj o bebici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kistina jel se beban okrenuo?![]()

28.04 u 11:21 rodjena je Anita!
Zivahna devojcica, 3.238 kg; 51.435 cm
Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.
Javicemo se sa vise detalja kasnije...![]()

mama,sve cestitke

evo i ja cu da okacim par, napokon sam se fotkala za vikend da i ova beba ima fotke u maminoj tibi 

, nešto zeza upload pošto nam se večito skidaju neki filmovi...

Evo i mog izvestaja-beba 3.900g vec!Doca mi rekao u petak "beba je veeelika, zrela"...a to je tako rekao da je samo falio nastavak "danas sam dezuran do ponoci, popni se u porodiliste, da te porodim dok sam tu":-)))Do petka se nisam uopste plasila, od petka sam "na ledu"...svi me zivkaju tel. da pitaju da li se poradjam, a ako odmah ne odgovorim na poruku-panika!
Mislila sam da nije lako biti trudnica, sad mislim da je teze biti porodilja:-))))

zelim ti brz i lak porodjaj! a mackica me vec sad brine..
moja devojcica je zakasnila i silom su je vadili a vidis i ove ostale ovde, nisu bas nesto zurile
ja bih zbog horoskopa jednu malu bikicu al ona ce vec da odluci sta ce da bude
jeeedvaaa je cekam!!!

Caos!
Ja da vam javim da sma stalno tu sa vama...ali nesto nemam inspiraciju da pisem....samo vas pratim..i radujem se vasim lepim vestima!
![]()

kako si ti, javi nam se, nadam se da je sve prošlo ok![]()
(naveli su cak i kolika ce mi biti naknada zarade za vreme porodiljskog). Uzeli su prosek zadnjih 12 meseci pre pocetka porodiljskog, a za vreme dok sam bila na bolovanju (odrzavanju) racunali su osnovnu zaradu + minuli rad (100% zarada, bez toplog obroka i regresa) (bilo je reci da ce uzimati iznos koji su mi isplatili, tj. 65%).