Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Dobro utro...
Vidim da se sinoc razvila diskusija...
Ja cu samo da se ubacim zakolica...Ne mogu da verujem da necete odmah bebi kupiti kolica! Pa bebe treba da se izvode u setnje vec nakon15 dana, ako nije vetar. A nama su prolecne bebe, ja to jedva cekam!
Kockice, kakva tri meseca, Carobna 5?! Pa iskilavicete se tim nosiljkama, to je samo za oko zgrade dok je skroz malo dete...Raspitajte se malo kod roditelja sa malom decom.
Kockice, Kako ces do Keja da odes i da se vratis noseci bebu?
Madre, Ja sam radila biopsiju hor. cupica...Htela sam zbog godina 34, a i sigurnije je od dabl testa...Rizik od spontanog je oko 1-2%. kosta 300E i traje sekund, kao injekcija.
Radi se od 10-12 nedelje. Ako odlucis, poslacu ti telefon iskusnog dr gde to mozes da uradis.
Vidim da se sinoc razvila diskusija...
Ja cu samo da se ubacim zakolica...Ne mogu da verujem da necete odmah bebi kupiti kolica! Pa bebe treba da se izvode u setnje vec nakon15 dana, ako nije vetar. A nama su prolecne bebe, ja to jedva cekam!
Kockice, kakva tri meseca, Carobna 5?! Pa iskilavicete se tim nosiljkama, to je samo za oko zgrade dok je skroz malo dete...Raspitajte se malo kod roditelja sa malom decom.
Kockice, Kako ces do Keja da odes i da se vratis noseci bebu?
Madre, Ja sam radila biopsiju hor. cupica...Htela sam zbog godina 34, a i sigurnije je od dabl testa...Rizik od spontanog je oko 1-2%. kosta 300E i traje sekund, kao injekcija.
Radi se od 10-12 nedelje. Ako odlucis, poslacu ti telefon iskusnog dr gde to mozes da uradis.
Bas sam se radovala setnji sa bebom u kolicima, jer stize prolece (moje omiljeno doba), ali sto je vreme vise odmicalo, ja sam shvatala da su te setnje samo puki san. Prvo, ispred kuce imam ogromnu uzbrdicu, a odmah za njom na glavnom putu jos dve. Tu je problem i hodati ako imas malo losiju kondiciju (a kakva ce mi biti nakon porodjaja), a kamoli gurati kolica. Usudila bih se jedino sa kisobranom, da ga sklopim, pa dete u jednu ruku, a kolica u drugu, zato cu sacekati. Drugo, ne poznajem u okolini nikoga s kime bih mogla da izvodim dete u setnju, muz mi radi po cele dane, tako da nam ostaje samo vikend. Za te prilike, kao i za svakodnevne setnje uz ulicu-niz ulicu, uzela sam kengur. Eto, svi imamo razlicite potrebe, meni ce kolica biti najpotrebnija kad beba krene u vrtic, do vrtica i u njemu, sad cu vas sokirati: bebe ovde spavaju u kolicima u vrticu. Valjda je tako radnicima manje posla, sta li, ne razumem..., ali znam da ce mi tada trebati dobra kolica sa sasvim lezecim polozajem, da su lagana, a cvrsta (mogu se naci i takva). 

ako odem negde sa njom to ce biti mozda do prodavnice ispred zgrade ili do Merkatora, opet ispred zgrade i za to mi treba samo kengur! Kad prodje 40 dana dolazi nam tatica, onda idem u Shabac na 20dana i tih 20 dana sam odlucila da ce tata da je nosi!
da se makar malo veze za nju... e onda kad se vratim, ona ce imati vec 2 meseca i onda cu krenuti da razgledam kolica, pre toga mi prosto ne trebaju... 
ups... 
od koje godine ce tvoje malo cedo ici u obdaniste?!
ima i sajt: 

Nadam se da lepo napreduje...videcmo na kontroli za par dana...
Kako vreme leti...
.