Kockice hvala ti za link,našla sam svašta zanimljivo. Angi7, hvala što si se uključila volela bih da mi daš taj broj.
Nema na cemu

samo polako, sve ce to biti ok...
mi smo 35.nedelja........
Bravoooooo...

za 7 dana si zenska vec 9ti mesec!!!
Kockice,
Za babinje se obicno ne zovu gosti,ali pedijatri preporucuju kratke setnje sa bebom od 15og dana, ali naravno ako mama moze ,tj, ako rana ne boli puno. Ti ces se u drugom mesecu bas odmoriti, kad tatica uzme svoju ceru, nece se odvajati...ti samo spremi mlekce
Kratke setnje ok, ali za to cu imati kengura, tako da mi nece biti frka

inace procitah negde da za ledja preporucuju kengur jer te tera da drzis ledja ravno

ima logike...
Pa dobro necu se bas odmoriti, jer cu se dosta i njemu posvetiti, do tad ce Maki biti u centru paznje, a kad on dodje bice on, ipak je zasluzio... Maki ce uvek biti sa nama i oko nas, ja cu je dojiti i sve raditi ali cu mnogooo i njega da ukljucim!

ma polako, videcemo kako ce sve to da ispadne... samo nek on dodje... jos 75 dana...

A sto se tice pokreta bebe imaju i oni svoje faze, pa secas se kad sam ja kukala kako ne osecam Maki uopste!

evo juce se ritalaaaa i prevrtalaaaa znaci ko da pravi zurku tamo

hehehe
juce me je lupio tako u rebro da mi se sisa pomerila da izvinete, i taj udarac je mogao da se cuje. nadam se da se nije povredio

.
Hahahahahahahha

jaooo kakav komentaaar.... e genijalna si!!!
Pa svratili u nasu prodavnicu,kupili plazmu,euro krem,kiseo kupus za sarmu,pa kore za gibanicu,pa strudle,pa marmeladu od sipka,i puno salama,pecenice,suvog vrata...moramo da imamo predjelo extra,i narucili prasece pecenje,a za uskrs,mi cemo da pecemo,ipak je sladje,a znam coveka na jednom selu ima svoju farmu,a mi imamo uslove ovde zasto da ne
Bonzi pazi na ishranu...

kupila si sve slatko i mnogo slano, plus suhomesnato... samo da te upozorim, da ne bude onda kuku lele za kilazu!
Tina,
Znaci jos nije sigurno da necu dobiti straftu
Kakvi su vam pupkovi? Moj je na srecu, bas jos udubljen, nadam se da nece skroz iskociti, videcemo...
Strije jos nemam, ali mi deluje da mi je koza na granici elasticnosti...Mackam se non stop..
Joj ja tu straftu imam vec od 4og meseca

ako ne i 3eg

secam se da ju je Goran prvi primetio... i bio zapanjen ko veli Sta je OVO?!

Eh moj pupak je super, jos uvek uvucen

ponekad se Maki namesti tacno ispod njega i onda izgleda malo cudno, ali je i dalje uvucen!

A strije...

uzaaaas... iako se i ja non stop mackam, ocigledno da je to genetska predispozicija + kakva ti je koza...

A inace mi je opet danas mleko tj providni kolostrum curio iz leve dojke

pitacu ja ovog mog lekara zasto to?!