Dobro jutro, dobar dan!
Kako ste nam danas? Mi smo ustali jutros na vreme, (11h

) malo smo bili vredni i tako...
@Ludnica, NEK TI JE SA SRECOM, cestitke i sve najbolje!

@ Ennna, sto se tice kengura, kolica i tih stvari, sve je to individualno, mnogo zavisi od godisnjeg doba, mislim da su kolica daleko neophodnija u jesen/zimu, a kengur je tada beskoristan, dok u prolece i leto mislim da je praktican, narocito ako planiras samo kracu setnju (do radnje, niz ulicu) ili zivis u zgradi bez lifta pa se kilavis sa kolicima, ili kao ja imas nezgodan teren ispred kuce... Mislim da je lakse nositi 5 kila, nego gurati 20, i pri tom se misliti: da li ce ovom cudu otpasti tockovi (nije samo uzbrdica, nego i neravno)... Takodje, mislim da je daleko bolja varijanta kad ne kupis kolica pa posle mesec- dva skontas da ti trebaju, nego kad ih kupis, pa skontas da ti ne trebaju.

U svakom slucaju, ukoliko su vam radnje uvek dostupne, najbolje je sacekati pa videti sta bebi odgovara, pozajmiti od nekog pa isprobati i slicno...
@ Bonzi, i ja obozavam sneg za Novu i Bozic, ali ove godine ga kao za inat nema... Pazi kad padne u martu, tako je prosle godine, u februaru bilo super, ja sadila lukovice, a prvog marta pao sneg i nije se topio ceo mesec, bila sam ocajna.
Uzivaj u belini...

Pozdrav svima od nas...