- Poruka
- 20.599
pa valjda, ali ne mogu da kazem da je proslo skroz...jos s vremena na vreme osetim takav tup bol, pa onda ode...i opet tako...valjda te kontrakcije...samo danas je blazi intenzitet u odnosu na nocas![]()
jesi i ti tako nesto osecala u drugom trimestru? a uopste se nisam naprezala juce, pa da kazem da je od toga...
Ja sam u 1om trimestru imala mucnine i do 6 puta na dan sam povracala, u drugom trimestru redovno na svakih 2h sam trcala u WC bilo dan, bilo noc i imala sam te bolove o kojima ti pricas!
a sad u trecem trimestru sam ogromna, gegam se i imam one kontrakcije... tako da nista ne brini u svakom delu trudnoce te neko ludilo ceka

u prvom tromesecju je to normalno,u drugom se isto javlja bar je tako kod mene,ali ja moram da pijem lekove,u svakom slucaju odmaraj vise,i napomeni doci to,jer svake vrste kontrakc smetaju bebi,sad sve zavisi od doce i od zene kako to podnosi,za mene je bolje dati lekove tako da i bebac bude miran,tj dobro a i mama da bude bez bolova tj da uziva u trudnoci a ne da se muci!Pozz
.......

koji maler, znaci pre 10. Januara nista od Meka za mene