Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cao:

I mi smo se naspavali :mrgreen: legli kasno,a enzo je sutirao bas ,nikako nisam mogla da zaspim,bas smo se smejali ja i moj muz jurili njegove udarce i to bas jake,joooj obozavam to :lol:

Kockice,
Srecna godisnjica :super:

Hvalaaa... :D :cmok:
I ja to obozavam da se pomeraju pa da ih osecam! :klap:

kockice srecna godisnjica i od mene......:klap::klap::klap::brus::brus:

Hvalaaa... :D :cmok:

Gde da nađem neku knjigicu ili već... sa spiskom imena za bebu? Moj mlađi sin će biti kum jednom dečaku (koji je još uvek u maminoj tibi) sredinom maja?

Pogledaj u Platou u Knez Mihajlovoj! :aha: tamo ima par takvih knjiga! :heart:

Cao svima! :cao:
Kockice, srecna godisnjica! :super: :vatromet:

Hvalaaaa... :D :cmok:

Au covece ja sam se uclanila daavno,a zadnji put bila isto daaaaaavno(2005).Puno izmena od tad.Sad sam mama Sergeju(2,5 god) i cekam jos jedno(13a nedelja)i zato me evo medj trudnjacama.E ja kad se navucem onda bas visim po forumima.

Dobro nam dosla! :cao:

Evo nas :)
Rezultati su ovakvi:toxo-dobro,urin -nema ni proteine a ni secer :ok: i kreatinin mi je nesto nizak(nasla sam na netu da je normalan nizak da bude u trudnoci ili kod zene) i sto je najbitnije secer mi je 4,3 i posle 120min 6,16;To znaci da nemam rizik za dijabet ,bar ja tako mislim,bravo mi :klap::klap:
Sutra idemo popodne da uradimo ultrazvuk,nadam se da ce sve biti u redu :sad2:

tako je to kad familija pokusava da daje savete......umesto saveta dobijes uvrede......
hvala...:heart::lol:....
laku noc.....lepo pajkite.....:cao:.....

***. ljudi stvarno nisu normalni, pa jel oni znaju da trudnice ne smeju da se nerviraju..grrrrrrrrrrrrrrr...ja proplaka celu trudnocu zbog familije..koji sam ja kreten..a i ti si srce isto.......ko j ebre vredan naseg nerviranja......jaoo bas sam agresivna u poslenjih par dana..imam kontrakcije celu noc i umorna sam ko pas.....cekam da se porodim....ljubim vas sve dragi moji stomaci..:cvet::cvet:

Cao svima!
Kockice, srecna godisnjica,:zurka: sa zakasnjenjem, izvini:rumenko:
I ja juce preplakala popodne...strasno sam se uplasila...Ogi sedeo u svojoj stolici-hranilici i jeo mini krosane...i ja mu izgubljena dala celu kesu, jeste da su unutra bila samo dva...perem sudove i cujem on me zove iz stolice...posto ne prica zove mmmm...e sad, posto me zove 1000puta na dan, nisam se odmah okrenula, tek naisao mm i kaze, zar ne vidis da se dete davi...ja se okrenem a on pobeleo...znaci da se dete udavi pored mene:besna:on inace to stalno radi, napuni puna usta i ne moze da proguta, al sam ga naucila da pljune...al sad mu se ovaj kroasan zalepio...znaci poludela sam i plakala sat vremena...jedan trenutak nepaznje i sta sve moze da se desi:sad2:

Dobro jutro...
E devojke vidim da ste se juce isplakale...Nadam se da ste danas bolje...

Meni stogli nelogicni rezultati krvne slike...
Hemoglobin mi pao na 108,a gvozdje poraslo na 21?! Pitala sam drugaricu, lekara, kaze da je verovatno greska, da je anaiza gvozdja jako osetljiva...
Inace mi je prosli put palo gvozdje na 9.8 i sad samo sa kapima koprive i nekom muckalicom sa medom, orasima, sargarepom...21! Ja se odusevila prvo, ali kad sam videla hemoglobin...
A secer mi 3.9:think: To je malo ispod granice...Ispada kao da gladujem...A jela sam frutolino uvece, u njemu ima secera cak...
Ujutro cu da odem da ponovim te vrednosti, pa taman da odesem kod dr kad budemo isli da uslikamo bebu na 4D.

dobro jutro :cao:

ja sam jutros sva nikakva, lose sam spavala nocas.

boleo me stomak nocas, neki tup bol dole :sad2: . sad je proslo, ostao je neki cudan osecaj samo...
ali razmisljam, beba raste, sve se siri, materica se siri...ne mogu takve promene bas bez ikakvog bola ili nelagodnosti da prodju.

jel imao neko takva iskustva, da stomak boli i da prestane sam posle nekog vremena?

Bonzita,
I meni je kreatinin malo nizi tj. 42, a donja granica je 44...Dr nije komentarisao ranije, pa je to verovatno ok.

E, sad sam zvala laboratoriju gde sam radila krvnu sliku...Razgovarala sa doktorkom...kaze da to nije greska, da se gvozdje brzo pokaze ako je poraslo, a da ce se to tek videti na hemoglobinu...
Ispade da je sve ok...Provericu za par dana da li je He porastao, a pokazacu i mom dr rezultate...
Ako bude ok, okacicu recept za krvnu sliku, a gvozdje ocigledno raste od kapi koprive...

Zato Enna i Bonzita, ne mucite se sa tim tabletama nego pijte kapi koprive...Od njih necete imati nikakve smetnje...

***. ljudi stvarno nisu normalni, pa jel oni znaju da trudnice ne smeju da se nerviraju..grrrrrrrrrrrrrrr...ja proplaka celu trudnocu zbog familije..koji sam ja kreten..a i ti si srce isto.......ko j ebre vredan naseg nerviranja......jaoo bas sam agresivna u poslenjih par dana..imam kontrakcije celu noc i umorna sam ko pas.....cekam da se porodim....ljubim vas sve dragi moji stomaci..:cvet::cvet:
dobro jutro.....
znala sam da si jos tu......:cao:........
ajde jos malo...:heart:.....
ma juce mi se sve namestilo da poludim....ali ne dam se ja.......

Poslednja izmena:
tako je to kad familija pokusava da daje savete......umesto saveta dobijes uvrede......
hvala...:heart::lol:....
laku noc.....lepo pajkite.....:cao:.....

Ne nervirajte se devojke uopste, eh koliko puta je mene moja majka dok sam sad bila u BGu nervirala nekim glupostima, samo treba da vam udje na jedno uvo na drugo izadje... lepo se isplacete i to je to! :brus:

Cao svima!
Kockice, srecna godisnjica,:zurka: sa zakasnjenjem, izvini:rumenko:
I ja juce preplakala popodne...strasno sam se uplasila...Ogi sedeo u svojoj stolici-hranilici i jeo mini krosane...i ja mu izgubljena dala celu kesu, jeste da su unutra bila samo dva...perem sudove i cujem on me zove iz stolice...posto ne prica zove mmmm...e sad, posto me zove 1000puta na dan, nisam se odmah okrenula, tek naisao mm i kaze, zar ne vidis da se dete davi...ja se okrenem a on pobeleo...znaci da se dete udavi pored mene:besna:on inace to stalno radi, napuni puna usta i ne moze da proguta, al sam ga naucila da pljune...al sad mu se ovaj kroasan zalepio...znaci poludela sam i plakala sat vremena...jedan trenutak nepaznje i sta sve moze da se desi:sad2:

:sad2: :sad2: :sad2: dobro je da je na kraju sve proslo ok... :heart:
I hvala na cestitkama! :zag:

dobro jutro :cao:

ja sam jutros sva nikakva, lose sam spavala nocas.

boleo me stomak nocas, neki tup bol dole :sad2: . sad je proslo, ostao je neki cudan osecaj samo...
ali razmisljam, beba raste, sve se siri, materica se siri...ne mogu takve promene bas bez ikakvog bola ili nelagodnosti da prodju.

jel imao neko takva iskustva, da stomak boli i da prestane sam posle nekog vremena?

E ne brini, to je bas to sto si napisala... mora tako! :ok: :cmok:

E ne brini, to je bas to sto si napisala... mora tako! :ok: :cmok:

pa valjda, ali ne mogu da kazem da je proslo skroz...jos s vremena na vreme osetim takav tup bol, pa onda ode...i opet tako...valjda te kontrakcije...samo danas je blazi intenzitet u odnosu na nocas :sad2::sad2::sad2:
jesi i ti tako nesto osecala u drugom trimestru? a uopste se nisam naprezala juce, pa da kazem da je od toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back