carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Cao svima! 
Kockice, srecna godisnjica!

Kockice, srecna godisnjica!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde da nađem neku knjigicu ili već... sa spiskom imena za bebu? Moj mlađi sin će biti kum jednom dečaku (koji je još uvek u maminoj tibi) sredinom maja?
I mi smo se naspavalilegli kasno,a enzo je sutirao bas ,nikako nisam mogla da zaspim,bas smo se smejali ja i moj muz jurili njegove udarce i to bas jake,joooj obozavam to
Kockice,
Srecna godisnjica![]()
kockice srecna godisnjica i od mene......![]()
Gde da nađem neku knjigicu ili već... sa spiskom imena za bebu? Moj mlađi sin će biti kum jednom dečaku (koji je još uvek u maminoj tibi) sredinom maja?
Cao svima!
Kockice, srecna godisnjica!![]()
![]()
Au covece ja sam se uclanila daavno,a zadnji put bila isto daaaaaavno(2005).Puno izmena od tad.Sad sam mama Sergeju(2,5 god) i cekam jos jedno(13a nedelja)i zato me evo medj trudnjacama.E ja kad se navucem onda bas visim po forumima.
Au covece ja sam se uclanila daavno,a zadnji put bila isto daaaaaavno(2005).Puno izmena od tad.Sad sam mama Sergeju(2,5 god) i cekam jos jedno(13a nedelja)i zato me evo medj trudnjacama.E ja kad se navucem onda bas visim po forumima.
ja sam ceo dan plakala......
kako ste vi sta radite......
tako je to kad familija pokusava da daje savete......umesto saveta dobijes uvrede......
hvala.......
laku noc.....lepo pajkite..........
dobro jutro.....***. ljudi stvarno nisu normalni, pa jel oni znaju da trudnice ne smeju da se nerviraju..grrrrrrrrrrrrrrr...ja proplaka celu trudnocu zbog familije..koji sam ja kreten..a i ti si srce isto.......ko j ebre vredan naseg nerviranja......jaoo bas sam agresivna u poslenjih par dana..imam kontrakcije celu noc i umorna sam ko pas.....cekam da se porodim....ljubim vas sve dragi moji stomaci..![]()
tako je to kad familija pokusava da daje savete......umesto saveta dobijes uvrede......
hvala.......
laku noc.....lepo pajkite..........
***. ljudi stvarno nisu normalni, pa jel oni znaju da trudnice ne smeju da se nerviraju..grrrrrrrrrrrrrrr...ja proplaka celu trudnocu zbog familije..koji sam ja kreten..a i ti si srce isto.......ko j ebre vredan naseg nerviranja......jaoo bas sam agresivna u poslenjih par dana..imam kontrakcije celu noc i umorna sam ko pas.....cekam da se porodim....ljubim vas sve dragi moji stomaci..![]()
Cao svima!
Kockice, srecna godisnjica,sa zakasnjenjem, izvini
I ja juce preplakala popodne...strasno sam se uplasila...Ogi sedeo u svojoj stolici-hranilici i jeo mini krosane...i ja mu izgubljena dala celu kesu, jeste da su unutra bila samo dva...perem sudove i cujem on me zove iz stolice...posto ne prica zove mmmm...e sad, posto me zove 1000puta na dan, nisam se odmah okrenula, tek naisao mm i kaze, zar ne vidis da se dete davi...ja se okrenem a on pobeleo...znaci da se dete udavi pored meneon inace to stalno radi, napuni puna usta i ne moze da proguta, al sam ga naucila da pljune...al sad mu se ovaj kroasan zalepio...znaci poludela sam i plakala sat vremena...jedan trenutak nepaznje i sta sve moze da se desi
![]()
dobro jutro
ja sam jutros sva nikakva, lose sam spavala nocas.
boleo me stomak nocas, neki tup bol dole. sad je proslo, ostao je neki cudan osecaj samo...
ali razmisljam, beba raste, sve se siri, materica se siri...ne mogu takve promene bas bez ikakvog bola ili nelagodnosti da prodju.
jel imao neko takva iskustva, da stomak boli i da prestane sam posle nekog vremena?
E ne brini, to je bas to sto si napisala... mora tako!![]()
![]()