Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Angi,
Super,veliki decko :klap: drago mi je da je bolja situacija kod tebe,al pricuvaj se,nemoj kao ja,doca rekao lezi a ja cim mi malo bolje ja setnja,i evo danas bas sam lose,sta ima u merkatoru?Jer ima neka lepa sobica?:cao:
Kockice ,
Hocu i ja taj recept,i ja obozavam maline,mljac,mljac!

Hvala ti mila,jooj ja sve se plasim da moja nije mnogo mala zbog ove arterije sto bas neradi dobro :sad2:
Kako si ti margo,jesi li uspela slike da stavis?Moracu ovih dana da pravim torticu sa malinama :P
Evo sad sam gledala neku reportazu o porodilistu u izraelu ,pa prikazivali bebe pre termina rodjene,najmladja beba rodjena u 28ned,900gr,tako je mala,kazu da ispod 26ned nevracaju bebu u zivot,tesko je da prezivi a i nece da to rade!

Kockice,

Sta ti je dr rekao za rezultate iz laboratorije, kazes da su neki bili van referentnih?
Meni ujutro dolaze da vade krv...bas me zanima jel mi gvozdje malo poraslo ili cu morati one ampule, za koje kazu da su odvratne...

Ijao...Kakvu to tortu od malina pominjes...Obozavam maline:)

Ma ludaci u laboratoriji isprintali sa pomerenom decimalom :roll: umesto da pise 10.6 sto je normalno pisalo je 1.06 sto je uzas blagi... ali sve se razresilo! :klap:

Imam i ja u zamrzivacu:) Ali torta...Kockica voli kremaste torte kao i ja...'Ce da padne recept na PP:D

Heheh nista od recepta drage zenske posto je torta kupljena! :mrgreen: u Rodicu na Novom Beogradu! :D

Evo sad sam gledala neku reportazu o porodilistu u izraelu ,pa prikazivali bebe pre termina rodjene,najmladja beba rodjena u 28ned,900gr,tako je mala,kazu da ispod 26ned nevracaju bebu u zivot,tesko je da prezivi a i nece da to rade!

Ne gledaj to!!! :rtfm:

Da vas pitam,jer jedete vi pilecu dzigericu?Znam da bi trebalo sve dzigerice da se izbegavaju,ali mi se bas jela,moj muz nevoli,a ja bas ispzila i navalila ,sad sam se nadula kao zaba :roll: al bas prijalo :whistling:

Ja sam cula da ne treba jesti dzigericu, ali sta je tu je, ako ti je bilo do toga! :brus: sad je nemoj jesti neko vreme... ja je ne jedem, ali je ionako ne volim :aha:

Laku noc devojke, mazite tibe!!! :heart:

Cao trudnice!
Angi bas nam je drago da si bolje, i ti i beba...
Moj beban je isto bio postavljen karlicno zadnji put na uz, al dr kaze da to nista ne znaci, okrenuce se...posebno sto je Ogi na kraju bio okrenut kako treba i ovaj ce...
kockice vazno da si sada dobro, dijareja ce proci...i meni je prosla, al sam prestala da uzimam gvozdje...sada moram opet da pocnem...joj, bas mrzim to gvozdje, i tako mi se zezne zeludac za cas, bas imam osetljiv zeludac, al sta ces, mora se...
Bonzita, Malamargo i ostale trudnice cuvajte se i odmarajte...pozzz za sve

Cao trudnice!
kockice vazno da si sada dobro, dijareja ce proci...i meni je prosla, al sam prestala da uzimam gvozdje...sada moram opet da pocnem...joj, bas mrzim to gvozdje, i tako mi se zezne zeludac za cas, bas imam osetljiv zeludac, al sta ces, mora se...
Bonzita, Malamargo i ostale trudnice cuvajte se i odmarajte...pozzz za sve

Dobro jutro drustvo... :cao: margo vidim ti si vec tu! :D
Meni diareja prosla hvala Bogu :worth: eh da secam se gvozdja... uzasan je... :thumbdown: meni je on pravio isto probleme, ali npr. Mamavit koji pravi isto nekima, meni je ok :think: ma sva sam cudna... inace pocela je gorusica kod mene :roll: znaciiii uh to me podseca na prvo tromesecje... :besna: ali sta je tu je... jos ima i ona babska prica da posto Maki vec ima dosta kosice zato ja imam tu gorusicu! :think: jel neko cuo za to?!

Ljubimo vas sve, danas je meni i Gogi godisnjica braka pa cemo pricati ceo dan preko skype-a! :klap: bas sam happy ali i nostalgicna... :aha: :zaljubljena:
Mazite tibe i budite dobre... :cmok: :cao:

dobro jutro :cao:
ja sam se tako slatko naspavala, tek sad sam ustala :mrgreen:

kockice, srecna godisnjica :klap:

bonzita, dzigerica ne valja u trudnoci zbog toga sto ima mnogo vitamina A koji, iako je vitamin, ne valja u trudnoci. tako kazu...ja cak i multivitamine za trudnice uvek proverim da li imaju ovaj vitamin. ako si pojela jednom, ne moze nista biti, samo nemoj da preterujes.

Dobro jutro...

Mi smo lose spavali...znate vec, da ne kukam stalno na muza:)
Jutros sam vadila krv...Vadila mi iz shake, tu nasla venu, pa sa onim decjim iglama...

Bonzita,

Da te podsetim da imas kalendar trudnoce po nedeljama na http://www.roditeljportal.com/kalendar-trudnoce.aspx, pa tu prati mere bebe i ostale promene...

Kockice,
Srecna godisnjica braka!:)

Margo,

Probacu to sa pavlakom, danas vadim maline da se odmrznu...njam, njam...

Moj bebac je u poslednje vreme krenuo da vezba sve stilove plivanja...box je ostavio po strani, ali vezba i za gimnasticara...Provalio da moze da se vrti pa luduje nacisto:hahaha:
Samo nek ludiuje, al da ne lupa u besiku vragolan:) jel vi vise osecate udarce ili to okretanje, turbulenciju u stomaku?

dobro jutro :cao:
ja sam se tako slatko naspavala, tek sad sam ustala :mrgreen:

kockice, srecna godisnjica :klap:

Heheheh pa vala bas ste se naspavali ko pravi! :D svaka cast :ok: ste dobro inace?! :cmok:
I hvala na cestitkama... :rumenko: :zag:

Dobro jutro...
Kockice,
Srecna godisnjica braka!:)

Probacu to sa pavlakom, danas vadim maline da se odmrznu...njam, njam...

Moj bebac je u poslednje vreme krenuo da vezba sve stilove plivanja...box je ostavio po strani, ali vezba i za gimnasticara...Provalio da moze da se vrti pa luduje nacisto:hahaha:
Samo nek ludiuje, al da ne lupa u besiku vragolan:) jel vi vise osecate udarce ili to okretanje, turbulenciju u stomaku?

Hvalaaaa :heart: :D
Joooj devojke ja vas uvek zarazim nekom hranom! :hahaha: sta je bilo prosli put?! :think: bas sam zaboravna, ne mogu se setim... :aha:
Znaci nije Maki jedina gimnasticarka vidim! :rotf: iako je ja tupse osecam jer imam amortizere u vidu sala na stomaku :hahaha: tako da njoj to dodje ko dzak za udaranje i rekreacija kad tu lupa :mrgreen: iako me je vec par puta bas nezgodno lupila u rebro desno, pa u besiku i u diafragmu! :whistling: pametnica mala zna da zaobidje salo! :hahaha: :andjeo: jednom se tako okrenula da sam imala osecaj da ce mi stomak iskociti! :eek: ma ludilo... samo ti gledaj u tibu i mazi je dok to radi i uzivancija! :D

:cao:

I mi smo se naspavali :mrgreen: legli kasno,a enzo je sutirao bas ,nikako nisam mogla da zaspim,bas smo se smejali ja i moj muz jurili njegove udarce i to bas jake,joooj obozavam to :lol:

Kockice,
Srecna godisnjica :super:

Margo,
Baci taj recept na pp,i ja hocu tortu :p

Angi,
Sad je mali ojacao,gde ga najvise osecas?I jer ti porastao stomacic?

Devojke sta znaci prednjaci karlicno beba?:think: To su napisali na poslednj ultrazvuku mojoj sestri!

porasta je stomacic bas...Slikacemo se ovih dana, pa cu da okacim...
posto je meni beba nisko najvisi pokreti su do pupka,a inace su po celom stomaku ispod pupka...Sad je materica 5-6cm iznad pupka, ali on se jos nije do vrha popeo...

:bye:Cao devojke,

kockice srecna godisnjica i od mene......:klap::klap::klap::brus::brus:

ja jos kuuuuuubuuurimmmm sa zaaaatvoooroooom!!!!!!!!!!!!!!
JOOOOOOOJ bice ponovo klistiranja:eek::eek:

Pozdrav za sve i za vase bebice jedan VELIKI poljubac.:cmok:

p.s ostavite taj prepis za tortu,pa mozda je i napravim

hajde hajde devojke brzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back